Fatih Terim’e operasyon bu

A -
A +

Daha ilk yarıda zirvenin çok uzağında kalan coskusuz, heyecansız Galatasaray, ligin yeni ekibi GZT Giresunspor önünde Süleymanov’un şık golüyle daha baştan beyaz bayrağı çekti. Sarı kırmızılı takımda “Maç bitse de gitsek” havasındaki oyunun sebebi yorgunluk olabilir mi?

Yüksek standart kalite ister
Bundesliga ve Premier Lig gibi futbol endüstrisinin zirve yaptığı şablonu hatırlatan yorucu bir sezon yaşanıyor. İyi mi? Avrupa standartını yakalamak istiyorsanız iyi. Ama kadro ve idari kaos içerisindeyseniz bu halde kaliteyi yakalamanız zor. Özellikle ideal kadrodan 7 oyuncu yok ve sahadakilerden Kaan sakatlanmış, orta sahadaki üçlüden Berkan ile Emre taktik plandan uzak, hamle sonrası Arda ve Babel’in ateşlediği bölümde Cicaldau fırsatları leblebi gibi harcarken, Galatasaray’da yaşananlara bak.

Florya’nın patronu kim?
Ne kadar hamle yaparsa yapsın Galatasaray’ın kötü gidişine “dur” diyecek ne hâli var ne de gücü. Dahası Florya’nın patronuna karşı yardımcıları Necati Ateş ve Selçuk İnan üzerinden sistemli operasyon yapılıyorken.
Pes! Başkan Burak Elmas yazık kere yazık size, Galatasaray’ı seviyorsanız Fatih Terim’in altını oymayın!

Hakan Keleş’e bravo
Sezon başında üst üste alınan kötü sonuçların ardından hocası Hakan Keleş'in arkasında durup “istikrara oynayan” Başkan ve yönetim kurulu ile Giresunspor'u kutluyorum.

MAÇIN ADAMI: Hakan Keleş

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.