Lunaparkta büyük panik! Metrelerce yüksekte baş aşağı asılı kaldılar!
İzmir Buca’daki bir lunaparkta peş peşe yaşanan teknik arızalar nedeniyle eğlence kabusa dönüştü. Bazı vatandaşlar raylarda mahsur kalırken, bazıları da metrelerce yükseklikte baş aşağı şekilde yardım bekledi.
- Adrenalin dolu bir oyuncakta yaşanan arıza nedeniyle araç havadayken durdu ve içindeki vatandaşlar metrelerce yüksekte baş aşağı mahsur kaldı.
- Hız treninde de meydana gelen teknik arıza nedeniyle tren raylar üzerinde durdu ve yolcular bir süre hareket edemedi.
- Olaylar sonrası ekiplerin müdahalesiyle oyuncaklar yeniden çalıştırılarak mahsur kalan kişiler kurtarıldı.
- Olaylar sonrası herhangi bir ciddi yaralanma yaşanmadığı öğrenildi.
- Aynı lunaparkta 3 yıl önce de salıncakta meydana gelen arıza sonucu 6 kişi yaralanmıştı.
İzmir’in Buca ilçesinde bulunan Buca Gölet mevkiindeki lunaparkta bayram tatili eğlencesi korku dolu anlara sahne oldu. Yoğun ziyaretçi akını yaşanan lunaparkta, bazı eğlence araçlarında art arda teknik arızalar meydana geldi.
HAVADA BAŞ AŞAĞI KALDILAR
İddiaya göre, adrenalin dolu bir oyuncakta yaşanan arıza nedeniyle araç havadayken durdu. Oyuncakta bulunan vatandaşlar metrelerce yüksekte baş aşağı şekilde dakikalarca mahsur kaldı. Olay çevrede bulunanlar arasında büyük paniğe neden olurken, yaşananlar çevredekiler tarafından cep telefonu kameralarıyla kaydedildi.
HIZ TRENİ BİR ANDA DURDU
Lunaparkta benzer bir sorun hız treninde de yaşandı. Raylar üzerinde ilerleyen trenin teknik bir arıza nedeniyle durması sonucu, içeride bulunan yolcular bir süre hareket edemedi. Vatandaşlar korku dolu anlar yaşarken, ekiplerin müdahalesiyle oyuncakların yeniden çalıştırılması sonucu mahsur kalan kişiler kurtarıldı.
Olaylar sonrası herhangi bir ciddi yaralanma yaşanmadığı öğrenilirken, lunaparkta yaşanan arızalar tepki çekti. Öte yandan aynı lunaparkta 3 yıl önce de salıncakta meydana gelen arıza sonucu, oyuncakta bulunan 6 kişi, ağaç dallarının çarpması sonucu yaralanmıştı.
