Cem Büyükhanlı kimdir? Cem Büyükhanlı neden öldü? Büyükhanlı Holding'in varisi evinde bulundu!

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Cem Büyükhanlı kimdir? Cem Büyükhanlı neden öldü? Büyükhanlı Holding'in varisi evinde bulundu!

Biyografi Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

İnşaat ve Turizm gibi alanlarda faaliyet gösteren Büyükhanlı Holding’in varisi Cem Büyükhanlı evinde bulundu. Evinde ölü bulunan Cem Büyükhanlı hakkında arama motorlarında “Cem Büyükhanlı kimdir? Cem Büyükhanlı neden öldü?” gibi sorular araştırılmaya başlandı. İşte o detaylar…

Büyükhanlı Holding'in varisi olarak gösterilen Cem Büyükhanlı İstanbul Bebek’te bulunan evinde ölü bulundu. Ünlü iş insanının vefat haberini eski eşi oyun Bennu Gerede sosyal medya hesabından duyurdu. Bennu Gerede sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada “Sevgili Cem'im, Gerçekten parlayan bir ışıktın, olağanüstü yetenekli. Ancak ağır bir acı yükü taşıyordun. Çok büyük acı çeken bir ruh, kafese kapatılmış bir hayvan gibiydin, bu dünyanın taşıyamayacağı kadar uçsuz bucaksızdın. Bu gezegende birlikte geçirdiğimiz zaman için minnettarım ve umarım bir sonraki yolculuğunda aradığın sevgiyi ve huzuru bulursun. Kalbimde sonsuza kadar özel bir yerin olacak. Huzur içinde yat.” İfadelerini kullandı. Bunun üzerine pek çok kişi arama motorlarında “Cem Büyükhanlı kimdir? Cem Büyükhanlı neden öldü?” sorusunun cevabını araştırmaya başladılar. İşte Cem Büyükhan hakkında merak edilen detaylar ve Cem Büyükhan’ın hayat hikayasi…

Cem Büyükhanlı kimdir? Cem Büyükhanlı neden öldü? Büyükhanlı Holding'in varisi evinde bulundu!

CEM BÜYÜKHANLI KİMDİR?

Cem Büyükhan 1974 yılında Ankara’da dünyaya geldi. İnşaat ve turizm sektöründe yer alan Büyükhanlı Holding’in varisi olarak gösteriliyordu. 2010 yılında Survivor’dan tanınan ünlü oyuncu ve fotoğrafçı Bennu Gerede ile evlendi. Çiftin evlilikleri 15 ay sürdü ve sonrasında boşandılar. Cem Büyükhanlı’nın ölüm haberini sosyal medya hesabı üzerinden Bennu Gerede verdi.

CEM BÜYÜKHANLI NEDEN ÖLDÜ?

Büyükhanlı Holding'in varisi Cem Büyükhan İstanbul’un Beşiktaş İlçesine bağlı Bebek’teki evinde cansız bir şekilde bulundu. Evinde köpeği ile yalnız yaşayan Cem Büyükhan’ın neden öldüğü henüz belli değil.

Cem Büyükhan önceki günlerde yaşadığı akciğer rahatsızlığından dolayı tedavi edildiği ve sonrasında taburcu edildiği gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...