Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hindistan’da çatışma: 5 ölü

Düzenleyen:
Hindistan’da çatışma: 5 ölü

DÜNYA Haberleri

Hindistan kontrolündeki Keşmir’de güvenlik güçleri ile Ceyş-i Muhammed (JeM) örgütü üyeleri arasında çıkan çatışmada biri sivil 5 kişi hayatını kaybetti.

Keşmir’in Hindistan kontrolündeki kesiminde bulunan Pulwama bölgesinde Ceyş-i Muhammed (JeM) örgütü üyeleri ile askerler arasında çatışma çıktı. Yaklaşık 5 saat süren çatışmalarda 3’ü örgüt üyesi, biri sivil ve biri ordu personeli toplam 5 kişi hayatını kaybetti. Çatışmalar sırasında yaralanan 2 asker ve 1 sivilin de hastaneye kaldırıldığı belirtildi. Yetkililer çatışmanın yaşandığı bölgede internet erişimini kısıtlarken, çevre köylerde sokağa çıkma yasağı ilan edildi. 
Operasyonda bir sivilin ölmesi üzerine çatışmanın yaşandığı bölge sakinleri sokaklara inerek olayı protesto etti. Güvenlik güçleri, kendisine taş fırlatan bölge halkına göz yaşartıcı gaz ile müdahale etti. 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...