İran’dan gerilimi tırmandıran adım!

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
İran’dan gerilimi tırmandıran adım!

DÜNYA Haberleri  / HABER MERKEZİ

Ermenistan'ın Azerbaycan karşısında ağır yenilgiye uğratıldığı çatışmaların ardından Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ilk kez cephe hattına giderek, Fuzuli ve Cebrayıl kentlerini ziyaret etti. Aliyev'e eşi Mihriban Aliyeva da eşlik etti.

Aliyev ve eşi, Aras Nehri üzerinde bulunan ve Azerbaycan ve İran'ı birbirine bağlayan Hudaferin Köprüsü'nde incelemelerde bulundu. Aliyeva'nın sosyal medya hesabından paylaştığı görüntülerde konuşan Cumhurbaşkanı Aliyev "Hudaferin Köprüsü az ileride. Bunlarda vahşi düşman tarafından yıkılan Azerbaycan vatandaşlarının evleri. Araz Nehri Azerbaycan-İran sınırı. Dostluk sınırı" ifadelerini kullandı.

İran’dan gerilimi tırmandıran adım!

GERİLİMİ TIRMANDIRIYORLAR
İlham Aliyev 'dostluk sınırı' dediği anlarda suyun öbür tarafından bulunan İran'dan ise gerilimi tırmandıran bir adım geldi. 
İran Devrim Muhafızları, İlham Aliyev'in bölgeyi ziyareti esnasında İranlı bir keskin nişancının dürbününden çekilmiş görüntüleri yayınladı.
Merminin ucunda Aliyev ve eşi Mihriban Aliyeva bulunuyor.

İran’dan gerilimi tırmandıran adım!

İran’dan gerilimi tırmandıran adım!

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...