Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sokak köpeğinin 6 ayda inanılmaz dönüşümü

Düzenleyen:
Sokak köpeğinin 6 ayda inanılmaz dönüşümü

DÜNYA Haberleri

ABD’nin Texas eyaletinde tüm tüyleri dökülmüş, kulağı kabuklanmış haldeki sokak köpeğini bulanlar, acıyarak onu Carrollton’daki Cane Rosso Rescue isimli hayvan yardım kuruluşuna teslim etti. Brylee adındaki hayvan sever tarafından sahiplenilen köpek, 6 ayda inanılmaz bir dönüşüm geçirdi.

Haber Merkezi

ABD’nin Texas eyaletinde tüm tüyleri dökülmüş, kulağı kabuklanmış haldeki sokak köpeğini bulanlar, acıyarak onu Carrollton’daki Cane Rosso Rescue isimli hayvan yardım kuruluşuna teslim etti. Brylee adındaki hayvan sever tarafından sahiplenilen köpek, 6 ayda inanılmaz bir dönüşüm geçirdi. Brylee, Dobby ismini verdiği köpeğindeki değişimi TikTok videosuyla paylaştı. Videoyu seyredenler, değişim dolayısıyla hayretler içinde kaldı. Tüyleri yeniden çıkan, kulağındaki problem de geçen köpek, ele avuca sığmaz tavırlarıyla son derece mutlu görünüyor. Videoyu seyredenlerden biri, “Bu, iyi muamelenin canlılar üzerinde ne derece olumlu etki göstereceğinin çarpıcı bir göstergesi. Herkes bu videoyu seyretmeli” yorumunu yaptı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...