Gürcistan Başbakanı Garibaşvili: Misafirperverliği için Êrdoğan'a teşekkür ederim

Düzenleyen:
Gürcistan Başbakanı Garibaşvili: Misafirperverliği için Êrdoğan'a teşekkür ederim

DÜNYA Haberleri

Gürcistan’a resmi temaslarda bulunmak üzere gelen Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, ülkenin Başbakanı İrakli Garibaşvili ile bir araya geldi. Görüşmede Garibaşvili, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Gürcistan’ın başkenti Tiflis’teki temaslarını sürdürüyor. Bakan Pakdemirli, mevkidaşı Levan Davitaşvili ile başbaşa ve heyetlerarası görüşmelerin ardından Hükümet Yönetimi binasında Başbakan İrakli Garibaşvili ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür

Gürcistan Hükümet Yönetimi’nin basın servisinden yapılan yazılı açıklamaya göre görüşmede Garibaşvili, Türkiye'ye yaptığı resmi ziyareti hatırlatarak, sıcak karşılaması ve üst düzey misafirperverliği için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti. 

Türkiye'nin tarım alanında Gürcistan’a yaptığı yardımlar ele alındı

Garibaşvili ayrıca, bu tür ziyaretlerin ülkeler arasındaki işbirliğinin kanıtı olduğuna dikkat çekti. Görüşmede tarım alanındaki işbirliği alanlarının yanı sıra ülkeler arasındaki ihracat ve ithalat göstergelerinin ve Türkiye'nin tarım alanında Gürcistan’a yaptığı yardımların da ele alındığı belirtildi.

Görüşmenin sonunda Başbakan Garibaşvili, Gürcistan'a yıllardır çeşitli alanlarda yardımlarda bulunan Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı’na (TİKA) teşekkür etti.

 

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...