Elon Musk'tan kafa karıştıran selfie: Rus TV sunucusuyla çekildiği fotoğraf gündem oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Elon Musk'tan kafa karıştıran selfie: Rus TV sunucusuyla çekildiği fotoğraf gündem oldu

DÜNYA Haberleri

Milyarder iş insanı Elon Musk’ın Katar’da düzenlenen FIFA 2022 Dünya Kupası’nın final maçında çekildiği bir fotoğraf kafalarda soru işareti bıraktı. İşte Musk’ın Rus TV sunucusuyla çektiği selfie…

Twitter'ın milyarder sahibi Elon Musk, Pazar günü Dünya Kupası final maçında bir Rus TV sunucusuyla tribünde fotoğraf çekilirken yakalandı. Rus sunucunun Nailya Asker-Zade olduğu öğrenilirken, Asker-Zade’nin Kanada ve İngiltere tarafından yolsuzluk soruşturması kapsamında yaptırım uygulandığı ortaya çıktı.

Batılı hükümetler tarafından yaptırım altında olan Nailya Asker-Zade, Arjantin'in Lusail City'deki stadyumda penaltı atışlarında Fransa'yı yenmesinin hemen ardından Musk ile çekildiği selfieyi Telegram hesabında paylaştı.

ELON MUSK İLE FOTOĞRAF ÇEKTİREN RUS SUNUCU KİM?

Asker-Zade, Rusya’nın Ukrayna’yı işgali nedeniyle İngiltere ve Kanada tarafından yaptırım uygulanan Rus VGTRK şirketinde çalışıyor. İngiltere hükümetine göre, 35 yaşındaki Asker-Zade'nin yaptırım uygulanan VTB Bank'ın başkanı Rus oligark Andrei Kostin ile bağlantısı bulunuyor.

Musk, Pazar günü oynan maçta ayrıca Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ABD’nin eski devlet başkanı Donald Trump'ın damadı Jared Kushner ile de görüntülendi.

(Insider)

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...