Fransa'da "yüksek terör" tehdidi! Paris'te Büyükelçiliğin telefon hatları çöktü

Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Fransa'da "yüksek terör" tehdidi! Paris'te Büyükelçiliğin telefon hatları çöktü
Dünya Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Kanada, Fransa'daki vatandaşlarını "yüksek terör tehdidi" gerekçesiyle uyardı. Kanada'nın Paris Büyükelçiliğinin telefon hatlarının çöktüğü belirtilen açıklamada, "dikkatli olunması" istendi.

Kanada'dan Fransa'da terör saldırısı uyarısı geldi. Ottawa yönetimi, "yüksek terör tehdidi" gerekçesiyle Fransa'ya gidecek vatandaşlarının dikkatli olmasını istedi. 

PARİS BÜYÜKELÇİLİĞİNİN TELEFON HATLARI ÇÖKTÜ

Kanada hükümetinin resmi internet sitesinden yayımlanan seyahat uyarısında, Kanada'nın Paris Büyükelçiliğinin telefon hatlarının çöktüğü belirtildi.

TERÖR SALDIRISINA KARŞI DİKKATLİ OLUNMALI

Uyarıda, Kanada vatandaşlarına yönelik "Fransa'da terör tehdidinin yüksek olması nedeniyle çok dikkatli olunması" çağrısı yapılarak, şunlar kaydedildi:

"Son birkaç yıldır Fransa'da fırsatçı ve önceden tasarlanmış birkaç saldırı gerçekleşti. Bunlar birçok ölüm ve yaralanmayla sonuçlandı. Başka saldırılar da olası."

Kaynak: Türkiye Gazetesi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...