Maden kazasında ölü sayısı 20 oldu
Çin'in kuzeybatısındaki Gansu eyaletindeki kömür madeninde meydana gelen kazada ölü sayısının 20'ye yükseldiği bildirildi.
Çin'in kuzeybatısındaki Gansu eyaletindeki kömür madeninde meydana gelen kazada ölü sayısının 20'ye yükseldiği bildirildi.Eyaletin Bayyin kentinde meydana gelen kazanın, işçilerin yer altındaki kuyudan çıktıkları sırada çelik halatın kopması sonucu olduğu, kaza s ırasında asansörlerde 34 kişinin bulunduğu kaydedildi.
Yetkililer, başlangıç soruşturmasına göre aşırı yü kleme yapıldığının tespit edildiğini, 14 kişinin yaralı olarak kurtarıldığını belirtti.
Çüşıng kömür madeni işletmeleri şirketine ait olan madenin yasadışı olarak çalıştığı ve yenilikler için üretimin durdurulması yönünde talimat olduğu ifade edildi.
Bizi Takip Edin
YORUMLAR
