Masterchef Alican kimdir? Alican Barut kaç yaşında? MasterChef 2020 yarışmacıları

Düzenleyen:
Masterchef Alican kimdir? Alican Barut kaç yaşında? MasterChef 2020 yarışmacıları

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

MasterChef 2020'de yarışan ve şeflik ideallerine ulaşmak isteyen isimlerden biri de Alican Barut oldu. İlk iki günün ardından düellelolar öncesi son performanslar sergilenecek ve ardından da ikinci zorlu süreç başlayacak. Soslu bonfile ve yanında ısırgan otlu salata ile MasterChef Türkiye'ye katılan Alican Barut, Somer Şef ile Mehmet Şef'ten evet oyları alarak bir üst tura çıkmayı başardı. Peki, MasterChef Alican kimdir? Alican Barut kaç yaşında? MasterChef 2020 Alican Barut hakkında bilgiler...

Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliklerini üstlendiği MasterChef 2020'de ilk tur elemelerinin heyecanı sürüyor! Birbirinden yetenekli aşçı adayları, MasterChef Türkiye'de bir üst tura yükselebilmek için 5 dakikada hünerlerini sergiliyor ve jüri üyelerini memnun etmeye çalışıyor.

Masterchef Alican kimdir? Alican Barut kaç yaşında? MasterChef 2020 yarışmacıları

MASTERCHEF ALİCAN BARUT KİMDİR?
Boşnak asıllı Alican Barut, 1933'ten beri hizmet veren lokantaların dördüncü kuşak temsilcisidir ve 30 yaşındadır. Alican Barut, MasterChef'e Düzce'den katılıyor. Aktif olarak üretim ve servis departmanın her alanında çalışan Alican Barut, MasterChef Türkiye'de başarılı olabilecek şef adaylarından biri olarak görülüyor.

MASTERCHEF ALİCAN HANGİ MESLEĞİ YAPIYOR?

Şef adayı Alican Barut, lokanta işletmeciliği ve aynı zamanda yelken eğitmenliği yapıyor. 9 yaşından beri yelken sporuyla ilgilenmeye başlayan Alican Barut, lise ve üniversite yılları boyunca eğitmenliğe devam etmiştir. 2005 yılında Alaçatı’da düzenlenen Ot Festivali'ne katılmış ve burada üçüncülük ödülü almıştır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...