Özel çocuklara çok özel derslik

Özel çocuklara çok özel derslik

EĞİTİM Haberleri

Türkiye’nin farklı illerinden 11-21 yaş arasındaki çocuk ve gençlerden oluşan “Herkese Eğitim Platformu” otistik ve down sendromlu çocuklar için 10 derslik hazırladı.

MAHMUT ÖZAY

İstanbul Sultangazi Özel Eğitim Uygulama Okulunda hazırlanan dersliklerin açılışı yapıldı. Okulda her yıl otistik ve down sendromlu 50 çocuk eğitim alabilecek. Etkinliğin açılış programına katılan İstanbul Millî Eğitim Müdürü Levent Yazıcı “Kurumsal görevli ve gönüllüler buluşarak, bu çocuklarımız için çok daha emin adımlarla yürüyecekler. Gerçekleştirilen çalışmaların ülkemiz için çok önemli olduğunu düşünüyorum” dedi. Herkese Eğitim Platformu Kurucusu İlyas Ata Güzeliş “Eğitimde fırsat eşitliği sorununa bizzat biz gençler el atmalıyız. Enerjimiz ve kararlılığımız sayesinde toplumda bu konuya daha çok dikkati çekebiliriz” ifadelerin kullandı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...