Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bakan Selçuk tedbirleri anlattı: Gün boyunca yayın olacak

Bakan Selçuk tedbirleri anlattı: Gün boyunca yayın olacak

EĞİTİM Haberleri

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, okulların bir hafta tatil edilmesi akabinde ikinci haftanın da boş geçmemesi için aldıkları tedbirleri açıkladı.

Selçuk, şunları kaydetti: Orada gün boyunca yayın olacak. Yayınların hangi saati, hangi sınıf seviyesindeki öğrenciler içindir bunlar belirlendi. Diyelim ki ben ilkokul 4. sınıfta öğrenciyim. Hangi gün, hangi saatte benim derslerimin içeriği, hangi kanalda olacak? Bunun bir listesi var. Dolayısıyla diyelim ki pazartesi, salı, çarşamba sabah ya da öğleden sonra hep belli saatlerde ortaokul 2. sınıf, lise 2. sınıf ya da 5. sınıf gibi, hangi sınıfsa bütün öğrencilerimiz kendi derslerinin içeriğini oradan rahatlıkla izleyebilirler. Ayrıca bazı canlı yayınlar da söz konusu olabilecek. Özel öğretim kursları, rehabilitasyon merkezleri ve sürücü kursu gibi kurumlar da 16-30 Mart’ta tatil olacak. Tatil süresince öğretmenlerde mağdur edilmeyecek. 15 saat ek ders ücreti ödeyeceğiz.  Öte yandan, bakanlık 21-22 Mart’ta yapılacak açık öğretim kurumları sınavlarını erteleme kararı aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...