PUBG, skandalda geri adım attı

PUBG, skandalda  geri adım attı

EĞİTİM Haberleri

Türkiye’de en çok oynanan dünyaca ünlü PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG) oyununda yeni güncellemelerle oyunculara “puta tapma” ritüeli uygulaması getirilmişti. Oyunda "tapın" seçeneğini uyguladıktan sonra oyuncular çeşitli hareketlerle putun önünde eğiliyordu.

Mahmut Özay İSTANBUL

Gazetemizin de önceki günkü nüshasında ‘oyun içinde oyun’ diyerek gündeme getirdiği skandalın ardından PUBG ekibi geri adım attı. Haberimizde “Puta tapma ritüelin kaldırılması için ortalığı ayağa kaldırmalıyız” sözlerini kullanan Uluslararası Sosyal Medya Derneği (USMED) Başkanı Said Ercan müjdeyi sosyal medya hesabından verdi. USMED Başkanı Ercan “Çok şükür beraber başardık. PUBG oyunundaki puta tapınma ritüeli, gelen yoğun tepki üzerine kaldırıldı. Dünyada ilk defa bir oyun harita tepki üzerine kaldırılmış oldu. Destek veren herkese teşekkür ederim” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...