İhlas Koleji'ne Ulusal Eğitim Markası ödülü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İhlas Koleji'ne Ulusal Eğitim Markası ödülü

EĞİTİM Haberleri  / İHA

LOB’IN Turkey tarafından düzenlenen 2021 Uluslararası Marka Liderleri Zirvesi, İstanbul Vilayetler Evinde gerçekleşti. Törende İhlas Koleji "Türkiye'nin Ulusal Eğitim Markası Ödülü"ne layık görüldü.

Okulu adına bu anlamlı ödülü LOB’IN Turkey Başkanı Fahri Ustaoğlu’nun elinden alan İhlas Koleji Genel Müdürü Bedri Yeltekin “Şu an çok mutluyum. Bu ödülü, büyük bir özveriyle çalışan öğretmen arkadaşlarım adına alıyorum. Bütün dünyayı etkileyen salgından dolayı diğer ülkelerde olduğu gibi ülkemizde de yüz yüze eğitime ara verildi. Ama biz eğitim ve öğretimi hiç aksatmadan yolumuza devam ettik. 'Yayındayız, Yanındayız' sloganıyla uzaktan eğitim verdiğimiz öğrencilerimizle yakından ilgilendik. Bu süreçte hep yanlarında olduk. En kısa sürede öğrencilerimize kavuşmayı umuyoruz” dedi.

Düzenleyen:  - EĞİTİM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...