Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

1,3 milyon haneye daha fiber geliyor

1,3 milyon haneye daha fiber geliyor
Başlık Resmi1,3 milyon haneye daha fiber geliyor

TÜRKSAT ile Vodafone, Türkiye’nin dijital altyapısını güçlendirmek ve fiber internet erişimini yaygınlaştırmak maksadıyla stratejik iş birliği protokolüne imza attı.

Kaydet
|
TÜRKİYE GAZETESİ

İmzalanan anlaşma çerçevesinde Vodafone, TÜRKSAT’ın fiber altyapısını kullanarak 1,3 milyon haneye daha fiber internet hizmeti ulaştırmaya başlayacak.

Bu stratejik adımla Vodafone’un fiber altyapı üzerinden erişim sağladığı toplam hane sayısı 23,7 milyona yükselecek. Anlaşmaya Türkiye’nin dijitalleşme vizyonuna önemli katkı sağlayacakları belirten Vodafone Türkiye CEO’su Engin Aksoy “Fiber internet erişim ağımızı artırarak daha fazla ev ve iş yerine kesintisiz, yüksek hızlı internet sunacağız” dedi. TÜRKSAT Genel Müdürü Ahmet Hamdi Atalay ise “Bu iş birliği, sürdürülebilir büyüme hedeflerimiz doğrultusunda Türkiye’nin en büyük iletişim ve teknoloji firmaları arasındaki ortaklığın en güçlü örneklerinden biri olacak” ifadelerini kullandı.

Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gazete Haberleri Ekonomi
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.