Altın fiyatları yükselecek mi düşecek mi? 25 Mayıs 2023 güncel altın fiyatları ve yorumları

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Altın fiyatları yükselecek mi düşecek mi? 25 Mayıs 2023 güncel altın fiyatları ve yorumları

Ekonomi Haberleri

Yatırımcılar tarafından altın fiyatlarında yaşanan değişimler ve altının seyri araştırılıyor. 25 Mayıs 2023 altın fiyatları son durum, gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar, kaç TL? gibi soruların yanıtları araştırılırken güncel altın fiyatlarını sizler için derledik.

Altında FED dalgalanmasının görüldüğü bugünlerde ons altında fiyatlar son düşüşünü bin 960 doların altına dek uzattı. Piyasalar ABD dolarındaki artışın baskısıyla beraber 2 ayın en düşük seviyelerine yakın düzeyde seyrediyor. Yatırımcılar tarafından ise süren borç tavanı çıkmazını ve özellikle ABD'de uzun süreli yüksek faiz oraları olasılığı yakından takip ediliyor.

Yatırımcılar tarafından da altında yaşanan bu gelişmelerin ardından altındaki fiyat değişimleri yakından takip ediliyor. Uzmanların görüşleri de altında alım ve satım takvimi için önemli oluyor. 

İSLAM MEMİŞ'TEN ALTIN FİYATLARINA İLİŞKİN UYARI

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'in son olarak yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turundan önce yatırımcılara uyarıda bulunarak altın için beklentilerini paylaşmıştı ve gram altın haricinde düşüşün meydana geleceği tahmininde bulunmuştu.

Peki 25 Mayıs 2023 Perşembe gününde altın fiyatları son durum ne? Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar, kaç TL? İşte altında güncel fiyatlar...

Altın fiyatları yükselecek mi düşecek mi? 25 Mayıs 2023 güncel altın fiyatları ve yorumları

25 MAYIS 2023 ALTIN FİYATLARI... (09.00 İTİBARIYLA)

Gram Altın: 1.252,24 TL
Çeyrek Altın: 2.351,00 TL
Yarım Altın: 4.731,00 TL
Tam Altın: 9.274,68 TL
ONS Altın: 1.956,53 TL

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...