Son Dakika! Bakan Işıkhan duyurdu: İŞKUR üstünden yarım çalışma ödeneğine başvurular başladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son Dakika! Bakan Işıkhan duyurdu: İŞKUR üstünden yarım çalışma ödeneğine başvurular başladı

Ekonomi Haberleri

Son dakika! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan yarım çalışma ödeneğine yönelik açıklama geldi. Bakan Işıkhan, İŞKUR üstünden başvuruların başladığını duyurdu.

Son dakika: Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, “Doğum ve Evlat Edinme Sonrası Yarım Çalışma Ödeneği başvuru işlemlerini İŞKUR e-Şube’den gerçekleştirilebilecek” dedi.

BAŞVURULAR İŞKUR'DAN YAPILACAK

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda doğum ve evlat edinme sonrası yarım çalışma ödeneği başvurularının İŞKUR e-Şubesinden yapılabileceğini açıkladı. Bakan Işıkhan şu ifadelere yer verdi:

“Türkiye Yüzyılı’nın inşası yolunda TÜRKİYE İŞ KURUMU hizmetlerini dijital ortama taşımaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımız, Doğum ve Evlat Edinme Sonrası Yarım Çalışma Ödeneği başvuru işlemlerini İŞKUR e-Şube üzerinden de gerçekleştirebilecekler.”

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...