Uçağa binecekler dikkat! Tüm fiyatlar sabitlendi! Sadece 449 TL…

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Uçağa binecekler dikkat! Tüm fiyatlar sabitlendi! Sadece 449 TL…

Ekonomi Haberleri

“Uçmayan kalmasın” sloganıyla hizmet veren AnadoluJet erken rezervasyon dönemini başlattı. AnadoluJet, yurt içinde seyahat edecekler için 449 TL’den başlayan fiyatlarla uçak bileti satmaya başladı...

Türk Hava Yolları’nın alt markası olan AnadoluJet, Türkiye’de hava yolu şirketleri arasında dikkat çeken hizmetler veriyor. Geniş bir müşteri kitlesine ulaşan firma, yaz dönemi öncesi erken rezervasyon fırsatını başlattı. Firmanın resmi internet sitesinde yer alan kampanya duyurusuna göre uygun fiyatlarla yurt içi uçak bileti alma fırsatı doğdu.

Yurt içi ulaşım için uygun fiyatlı uçak bileti arayanlara AnadoluJet’ten müjdeli haber geldi. Şirketin resmi web sitesinden duyurduğu “Keşfin Adı Türkiye” kampanyasıyla erken rezervasyonla bilet alma süreci başladı. AnadoluJet müşterileri bu sayede 449 TL’den başlayan avantajlı fiyatlarla uçak bileti satın alabilecek.

Uçağa binecekler dikkat! Tüm fiyatlar sabitlendi! Sadece 449 TL…

ANADOLUJET 449 TL UÇAK BİLETİ KAMPANYASI

Türkiye’nin dört bir yanına uçuşlarda 449 TL’den başlayan fiyatlar sunan AnadoluJet erken rezervasyon kampanyasının detaylarını açıkladı. Buna göre biletleme tarihi 11 – 12 Nisan 2023 olurken uçuş tarihleri 1 Ekim 2023 – 12 Ocak 2024 olarak açıklandı. Kampanyada bugün alınan biletler 12 Ocak 2024 tarihine kadar kullanılabilecek.

Kampanyada yurt içi uçak biletlerinde tüm vergi ve harçlar dahil tek yön Standart pakette 449 TL, ExtraJet pakette 549 TL, KonforJet pakette 569 TL’den başlayan fiyatlar geçerli olacak. Bu fiyatlar sadece web ve mobil uygulamadan satılan biletleri kapsayacak. AnadoluJet’in satış ofisleri ve acentelerinden alınan bilet fiyatları ise farklılık gösterecek.

Uçağa binecekler dikkat! Tüm fiyatlar sabitlendi! Sadece 449 TL…

İNDİRİMLİ BİLETLER SADECE 170 BİN KOLTUKLA SINIRLI OLACAK

AnadoluJet’in duyurduğu erken rezervasyon kampanyası büyük ilgi görüyor. Bu kampanya Kuzey Kıbrıs hariç tüm yurt içi, tek yön, direkt uçuşları kapsayacak. Kampanya sadece 170 bin koltuk ile sınırlı olacak ve diğer kampanyalar ile birleştirilemeyecek. İndirimli bilet kampanyası sadece AnadoluJet tarafından gerçekleştirilen tarifeli seferlerde (Codeshare seferler ve Türk Hava Yolları uçuşları hariç) geçerli olacak.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...