Bir ilk olacak... Dev inşaat şirketinden Antalya’nın tüm güzelliklerini buluşturan proje!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bir ilk olacak... Dev inşaat şirketinden Antalya’nın tüm güzelliklerini buluşturan proje!

EMLAK Haberleri

Sur Yapı, Antalya Suites ile Antalya’nın tüm güzelliklerini bir araya getiriyor. Kendini özel hissetmek isteyenleri ve hayatı doyasıya yaşamayı sevenleri oldukça mutlu edecek Antalya Suites projesinde her şey en ince ayrıntısına kadar düşünüldü. Sur Yapı Antalya Suites’te kendinizi özel hissederken aynı zamanda Antalya’nın eşsiz iklimi içerisinde hayatın tadını çıkaracaksınız.

Antalya’da mavinin ve yeşilin en güzel tonlarını bir araya getiren Antalya Suites ile lüks bir yaşam sizleri bekliyor. Sur Yapı Antalya Suites’te blokların üzerlerinde yer alan yüzme havuzlarında Antalya’nın eşsiz iklimini iliklerinize kadar hissedeceksiniz. Antalya’nın doyumsuz manzarasını, doğasını ve kültürünü ayaklarınıza kadar getirecek olan Antalya Suites’te hayatın tadını çıkarırken aynı zamanda sosyal yaşam alanları ile hayatı yakalayabileceksiniz.

Bir ilk olacak... Dev inşaat şirketinden Antalya’nın tüm güzelliklerini buluşturan proje!

YAZA ÖZEL AVANTAJLAR! AYLIK 4.500 TL TAKSİT

Antalya’nın Kepez ilçesinde yer alan Sur yapı Antalya Suites’te, Antalya’nın muhteşem havasını ve yeşil doğasına yaza özel kampanyalı fiyatlarla ulaşmak için https://kampanya.suryapi.com.tr/ internet sitesinde yer alan formu doldurmanız yeterli. Aynı zamanda Sur Yapı yaza özel fırsatlarla giriyor. Sur Yapı Tatil Evleri projesinde aylık 4.500 TL taksitle tapusu size ait devre mülk ve full eşyalı daireler sizin olabilir. Kampanya için son gün 10 Temmuz 2023 olarak belirlendi.

 

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...