Ahmet Nur Çebi'den yeşil ışık! Caner Erkin'e açık kapı bıraktı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ahmet Nur Çebi'den yeşil ışık! Caner Erkin'e açık kapı bıraktı

FUTBOL Haberleri

Siyah beyazlıların patronu Ahmet Nur Çebi, Caner Erkin’in gündemlerinde olmadığını ancak ilerleyen günlerde durumun değişebileceğini söyledi.

MURAD TAMER'İN HABERİ

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Antalya kampında basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Takımın eski oyuncularından Caner Erkin hakkında önceki gün olumsuz konuşan Çebi, dün transfer için açık kapı bırakarak şu sözleri kullandı: “Caner’i çok severim, hırsını beğenirim. Gerçekten çok severim, o da bunu biliyor. Kendisine ihtiyaç var mı, ekonomisi, fiziği, kimyası vs. bunları teknik ekibimizle değerlendiririz. Caner için ne yok diyebilirim, ne de var diyebilirim. Ama bugün yok”...

BEKLENTİ YÜKSEK

Sezonun ikinci yarısı için çok umutlu olduğunu belirten başkan Ahmet Nur Çebi, “Şenol Güneş artık takımın başında. Kendisinden beklentim çok fazla. Şenol Hoca’nın Türk futboluna kattığı değerler ortada. Bundan yararlanmak istiyoruz” dedi.

Transfer için önlerinde zaman olduğunu söyleyen siyah beyazlıların patronu, “Bir şeylerin değişmesi gerekiyorsa, bunun olabileceği süreç ocak ayıdır. Önümüzdeki altı maçı görmek istiyoruz. Hocamızla bu değerlendirmeyi yaptık” diye konuştu.

KAMPTA TEMPO DÜŞMÜYOR

Antalya kampındaki ilk hazırlık maçında Charleroi’yi 2-1 mağlup eden Beşiktaş, dün salonda güç depoladı. Siyah beyazlılar bugün de çift idman yapacak ve yarın Belçika Lig A ekibi Westerlo ile ikinci hazırlık maçını oynayacak.

MONTERO'YA TALİP VAR! KASIMPAŞA İSTİYOR

Beşiktaş’ta bu sezon sadece üç maça çıkan Montero’yu Kasımpaşa kiralamak istiyor. İspanyol stoperin İstanbul’dan ayrılmak istemediği için transfere sıcak baktığı, iki kulübün 850 bin avro olan yıllık ücretin ödenmesi konusunda görüşmelerde bulunduğu öğrenildi.

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...