Tolunay Kafkas’tan Kuntz açıklaması: Aramız gayet iyi

Düzenleyen:
- Güncelleme:

FUTBOL Haberleri

Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, kendisine yöneltilen bir soru üzerine A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ile aralarının gayet iyi olduğunu belirterek, "Benim olduğum yerde bir problem olmaz" dedi.

TGRT Haber ekranlarında yayınlanan 'Stüdyoda Futbol' programına konuk olan Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, futbol gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu.

"ARAMIZ GAYET İYİ"

Kafkas, bir dönem TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin "Ümit milli takımlarda veya genç milli takımlardan A Milli Takım'da oynayan oyuncu yok" eleştirilerine cevap verdi.

Büyükekşi'nin açıklamasına göre Stefan Kuntz, İskoçya ve Çekya ile oynanan hazırlık maçlarından önce Tolunay Kafkas'la görüşmüştü. İddialara göre; görüşmede Kuntz, Kafkas'a "Şu an A Milli Takım'a alabileceğim oyuncu var mı?" diye sordu. Kafkas ise buna "Yok" cevabını vermişti.

Bu iddialara ilişkin açıklamada bulunan Kafkas, A Milli Takım Teknik Direktörü Kuntz ile ilişkisinin nasıl olduğuna dair kendisine yöneltilen soruya da cevap verdi.

Tolunay Kafkas, "Kuntz ile ilişkimiz gayet iyi. Benim olduğum yerde bir problem olmaz" dedi.

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...