Güncel - Güncel
01 Ocak 2024 - 13:33

Bakan 'Yeni yılın ilk günü bir müjdemiz var' sözleriyle duyurdu:1500 personel alınacak

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 'Yeni yılın ilk günü bir müjdemiz var' diyerek bakanlığa personel alımı yapılacağını duyurdu. İşte detaylar...
 - DEAŞ'lı terörist Halep'te kıskıvrak!
01 Ocak 2024 - 10:57

Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı'na eylem hazırlığındaydı! DEAŞ'lı terörist Halep'te kıskıvrak

Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Harekat bölgesindeki Türk güvenlik güçlerine eylem hazırlığında olan DEAŞ'lı terörist MİT operasyonuyla Halep'te yakalandı.
 - İstanbul'da şaşırtan pazartesi
01 Ocak 2024 - 10:13

İstanbul'da şaşırtan pazartesi! Yollar boş kaldı

Trafik sorunuyla meşhur olan İstanbul'da haftanın ilk gününde alışılmadık bir manzara ortaya çıktı. Yılbaşı tatili nedeniyle otoyollar, caddeler boş kaldı, trafik yoğunluğu yüzde 1 olarak ölçüldü.
 - Kurye gibi gelip ev sahibine dehşeti yaşattılar!
31 Aralık 2023 - 16:36

Kurye gibi gelip ev sahibine dehşeti yaşattılar! El ve ayaklarını bağladıktan sonra...

Bursa'da, yabancı uyruklu iki kişi, daha önce keşif yaptıkları eve kurye gibi gelip ev sahibine dehşeti yaşattı. Ev sahibinin el ve ayaklarını bağlayarak saatlerce rehin alan hırsızlar yaklaşık 20 bin dolar ve 15 bin lirayı gasp etti.
Güncel - Güncel
31 Aralık 2023 - 15:39

Kandilli duyurdu! Akdeniz'de korkutan deprem

Artçı depremler Türkiye'nin her yerinde devam ediyor. Kandilli Rasathanesi'nin son verilerine göre Akdeniz'de saat 15.21'de 3.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
Güncel - Güncel
31 Aralık 2023 - 14:14

Artvin-Ardahan kara yolunda korkutan anlar: Kaya kütleleri yola uçtu

Artvin-Ardahan kara yolunda meydana gelen heyelan nedeniyle yamaçtan kopan kaya kütleleri ulaşımı durdurdu. Uzun araç kuyruklarının oluştuğu bölgede çalışma devam ediyor.
Güncel - Güncel
31 Aralık 2023 - 12:59

Milli Savunma Bakanlığı duyurdu: Pençe-Kilit'te 2 terörist daha etkisiz

Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit bölgesinde devam eden operasyonlarda 2 PKK’lı teröristin daha etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
Güncel - Güncel
31 Aralık 2023 - 12:21

İnsan kaçakçıları 'Kalkan'a takıldı: 20 ilde eş zamanlı baskın

Göçmen kaçakçılarına yönelik 20 ilde eş zamanlı 'Kalkan-5' operasyonu düzenlendi. Operasyonlarda 1510 düzensiz göçmen ve 74 göçmen kaçakçılığı organizatörü yakalandı.
 - 150 milyon liralık 'çiftçi' dolandırıcılığı
31 Aralık 2023 - 11:00

150 milyon liralık 'çiftçi' dolandırıcılığı! Hasadı satıp sırra kadem bastılar

Yüksek kar vaadi ile dolandırıcılığın mağdurları bu sefer çiftçiler oldu. Ankara'da 100'ün üzerinde çiftçinin hasadını satan dolandırıcılar 150 milyon liralık vurgun yapıp sırra kadem bastı.
Güncel - Güncel
31 Aralık 2023 - 09:30

Basın Ekspres yolunu kilitleyen zincirleme kaza

Basın Ekspres yolu Başakşehir istikametinde, otomobille çarpışan hafriyat kamyonu yan yatarak durabildi. Kazadan kaçmak isteyen başka bir kamyon da bariyerlere çarptı. Trafiğin kilitlendiği zincirleme kazada 4 kişi yaralandı.
 - 'Bizim için şereflerin en büyüğü'
30 Aralık 2023 - 21:45

Erdoğan'ın Ayasofya sözleri ayakta alkışlandı! 'Bizim için şereflerin en büyüğü'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen Necip Fazıl Ödülleri töreninde konuştu. Yerel seçime yönelik önemli mesajlar veren Erdoğan'ın Ayasofya sözleri de ayakta alkışlandı. Erdoğan, Riyad'da yaşanan Süper Kupa krizine yönelik de ilk kez konuştu.
Güncel - Güncel
30 Aralık 2023 - 17:45

Karakolda polise kafa atıp kaçtı! O anlar kameralara böyle yansıdı

İstanbul'un Başakşehir ilçesinde denetim sırasında yaralama ve tehdit suçlarından aranan E.A. gözaltına alındı. Karakola götürülen E.A.'nın, polise kafa atarak kaçmaya çalıştığı anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.
 - Dumanlar arasında kaldılar, can havliyle camlardan saktılar
30 Aralık 2023 - 17:30

Muş'ta korkutan yangın: Dumanlar arasında kaldılar, can havliyle camlardan saktılar

Muş’un İstasyon Caddesi'ndeki Atatürk Parkı karşısında bulunan 6 katlı bir binanın bodrum katında çıkan yangının dumanı tüm binayı etkisi altına alırken üst katlarda mahsur kalan 25 kişi itfaiyenin yardımıyla kurtarıldı.
Güncel - Güncel
30 Aralık 2023 - 13:31

Hatay'daki deprem sonrası Prof. Naci Görür'den açıklama

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde meydana gelen 3.9'luk depremin ardından sosyal medya hesabı X'ten yaptığı açıklamada, "Endişe edecek bir şey yok" dedi.
 - 10 kişinin hayatını kaybettiği kazada 3 sürücü tutuklandı
30 Aralık 2023 - 11:56

Kuzey Marmara Otoyolu’ndaki 10 kişinin hayatını kaybettiği kazada 3 sürücü tutuklandı

Kuzey Marmara Otoyolu Sakarya geçişinde gerçekleşen 10 kişinin hayatını kaybettiği, 63 kişinin yaralandığı zincirleme kazada 7 sürücüden 3'ü savcılıktan, 1'i adli kontrolle serbest kaldı. 3 sürücü ‘Taksirle birden fazla kişinin ölümüne ve yaralanmasına sebep verme’ suçundan tutuklandı.
Güncel - Güncel
30 Aralık 2023 - 10:01

Akdeniz açıklarında deprem

Akdeniz açıklarında 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
 - Oğlu ölen annenin ihbarı milyonluk çeteyi çökertti!
29 Aralık 2023 - 15:35

Oğlu ölen annenin ihbarı milyonluk çeteyi çökertti! 'Hawala' yöntemi ile kara para aklamışlar

Antalya'da bir anne, oğlunun trajik ölümünün ardından jandarmaya bulunduğu ihbarla milyonluk çeteyi çökertti. 28 yaşındaki oğlunun borçları nedeniyle intihar etmesinin ardından, "Çukur Çetesi" annenin ihbarı sonucunda deşifre oldu. Şüphelilerin, araç sattıkları kişilere teslim etmeyip, tefecilik ve nitelikli dolandırıcılık faaliyetleriyle toplamda 11 milyar 10 milyon lira ile 33 kilo altın elde ettikleri belirlendi. Hawala sistemi kullanarak gelirleri takipten kaçırmaya çalıştıkları ortaya çıktı.
 - 'Galata Köprüsü'nde buluşalım'
29 Aralık 2023 - 13:19

Esra-Berat Albayrak çiftinden 85 milyona çağrı: Galata Köprüsü'nde buluşalım

Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Türkiye Gençlik Vakfı'nın (TÜGVA) 1 Ocak'ta düzenleyeceği "Filistin'e Destek" yürüyüşü için eşi Esra Albayrak ile birlikte herkesi Galata Köprüsü'ne davet etti.
Güncel - Güncel
29 Aralık 2023 - 12:58

Seyir halindeki metrobüste panik! Bir anda dumanlar yükseldi

İstanbul'da Zincirlikuyu yönüne doğru seyir halinde olan bir metrobüsün tekerleklerinden yükselen dumanlar paniğe neden oldu. Metrobüs içindeki yolcular Haramidere durağında tahliye edildi.
 - Gizemli sıvı yeni bir depremin habercisi mi?
29 Aralık 2023 - 11:30

Yeni bir depremin habercisi mi? Hatay'da deprem bölgesinden çıktı, rengi simsiyah...

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin vurduğu Hatay'da deprem sonrası oluşan obruklar endişe yaratmaya devam ederken bu sefer de obruklardan çıkan sıvı herkesi şaşırttı. Paniğe neden olan siyah renkli sıvıyı kimi mazota benzetirken kimi de 'Yeni bir depremin habercisi mi?' diye endişe ediyor. 
 - Birinde çizik bile yok!
29 Aralık 2023 - 11:19

Elon Musk’ın gözdesi Tesla Cybertruck ilk kazasını yaptı! Birinde çizik bile yok siz bir de karşıdaki araca bakın

Elektrikli araçlarda yaptığı atılımlarla devrim oluşturan dünyanın en zengin insanı Elon Musk’un yeni aracı Tesla Cybertruck, ilk kazasını yaptı. O anlar cep telefonlarının kamerasıyla görüntülendi. ABD'nin Kaliforniya eyaletinde gerçekleşen kazada Tesla Cybertruck, Toyota Corolla kafa kafaya çarpıştı. Bir araç perte çıkarken diğer araç çizik dahi almadı. İşte şaşkına çeviren o görüntü…
Başa Dön Sona Git