41’inci Komando Tugayı'ndan Mehmetçikler Malatya'da depremzede çocuklarla maç yaptı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
41’inci Komando Tugayı'ndan Mehmetçikler Malatya'da depremzede çocuklarla maç yaptı

GÜNDEM Haberleri

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin ardından Malatyalı depremzedelere yardıma koşan Tekirdağ’da konuşlu 41’inci Komando Tugayı, bugün çocuklarla top oynadı. Milli Savunma Bakanlığı Twitter hesabından Mehmetçikleri ile Malatyalı depremzede çocukların futbol maçını paylaştı. Video kısa sürede büyük beğeni toplarken "Ayağınıza taş değmesin", "Devletimiz var olsun milletimiz sağ olsun", "Allah yardımcımız olsun" yorumları yapıldı.

Milli Savunma Bakanlığı, “Bugün Malatya’da kıran kırana bir mücadele vardı” ifadeleri ile Malatya’da çocuklara moral veren askerlerin görüntülerini paylaştı.

Milli Savunma Bakanlığı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bugün Malatya’da kıran kırana bir mücadele vardı. Tekirdağ’da konuşlu 41’inci Komando Tugayımızın Mehmetçikleri ile Malatya’mızın delikanlıları moral ve motivasyon için futbol maçı yaptı. Beraberiz Türkiye” ifadelerine yer verdi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...