Hiç mi vicdanınız sızlamadı?

Hiç mi vicdanınız sızlamadı?

GÜNDEM Haberleri

Şehitlerin ardından taziye mesajı yayınlayan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na sosyal medyadan çığ gibi tepki yağdı: Bu ne çelişki!..

Hakkari’de dört askerimizin şehit düşmesi büyük üzüntüyle karşılandı. Siyasiler saldırıyı lanetlerken başsağlığı dileğinde bulundu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun sosyal medyadan yayınladıkları mesajları büyük tepki gördü. Vatandaşlar, yerel seçimde PKK’nın siyasi kanadı HDP ile örtülü ittifak kuran Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu’na “Ne yüzle kınıyorsunuz?” diye seslendi.

PKK’NIN P’SİNİ SÖYLEMEDİLER
CHP lideri Kılıçdaroğlu “Türkiye-Irak sınır hattında devam eden operasyonlardan gelen acı haberle yüreğimiz yandı. Teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, acılı ailelerine sabır, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun” diye yazdı. Benzer ifadeler kullanan İmamoğlu da “Türkiye - Irak sınırında devam eden operasyonlarda şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyorum, milletimizin başı sağolsun” dedi. HDP’nin desteğiyle yerel seçimde üç büyük şehri alan CHP’lilerin mesajlarında PKK’yı anmamaları dikkat çekti.

Hiç mi vicdanınız sızlamadı?

GİTSİN ŞEHİT OLSUN
Vatandaşlar Ekrem İmamoğlu’nun üç gün önce tutuklu HDP’li Selahattin Demirtaş’a yaptığı övgüleri ve üç yıl önce “Kim şehit olmak istiyorsa gitsin olsun. Aptalca politikalar yüzünden ölen masum insanlar şehit diyerek ölümü kutsamaktan vazgeçin artık” diyen CHP’nin İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun sözlerini hatırlattı. İşte o tepkilerden bazıları:
∂ “Selahattin Demirtaş’ın siyasette aktif olduğu dönemde çizdiği çizgiyi beğenenlerden biriydim! Bugün de hala aynı kanaatteyim” dediniz. Hatırlatayım: Demirtaş’ın HDP’sinin Kandil ayağındaki teröristleri dün gece 4 masum askerimizi şehit etti. Tarih sizleri affetmez.
∂ Dün PKK’nın savunucusuna selam çak. Bugün Mehmetçiğe başsağlığı yap. Diyorum ki insanda biraz omurga olur.
∂ PKK sever Demirtaş’a övgüler dizerken, bu paylaşımı yaparken hiç mi vicdanınız sızlamadı?
∂ Bir şehit yakını olarak hakkımı size helal etmiyorum. Demirtaş’ın siyasi çizgisini beğenen biri onunla aynı çizgidedir.
∂ Beğendiğin çizgiyi gördük Ekrem Bey. Beğendiğin çizgi 4 şehit.
∂ Sizinki timsah gözyaşları.
∂ Demirtaşı’ın çizgisini beğeniyorum deyip sonra başsağlığı dilemek nasıl bi çelişkidir?
∂ ‘Martın sonundaki bahar’ bu muydu? Kimler kimlerle kol kola.
∂ Kim şehit etti? PKK yazmaya bile cesaretiniz yok.
∂ Önce Selo’ya övgü, sonra şehide taziye. Kimi kandırıyorsunuz?
∂ 31 Mart seçimlerinde o terör örgütünün sözcülüğünü yapan parti ile birlikte seçime giren siz değil misiniz? YPG bir terör örgütü değildir diyen siz değil misiniz? Terörist cenazelerine katılanlar sizin milletvekillerimiz değil mi? O PKK’lı teröristlere arkadaşlar diyen siz değil misiniz?
∂ Askerlerimizi uzaylılar mı şehit etti? Bay Kemal! Askerlerimizi şehit eden PKK’yı gizleyerek ortağınız HDP’nin gönlünü hoş mu tutacaksın?
∂ Terörist destekçileriyle iş birliği yaparken şehitlerimiz de aklınıza gelseydi keşke.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...