Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı'nın sağlık durumu nasıl? Yeni açıklama geldi

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı'nın sağlık durumu nasıl? Yeni açıklama geldi

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Yunanistan'da deniz kazası geçiren ve sonrasında İstanbul'a sevk edilen Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı'nın sağlık durumuna ilişkin yeni açıklama geldi. Yapılan açıklamada çiftin sağlık durumunun iyiye gittiği belirtildi.

Yunanistan'da tatil yapan iş insanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, geçtiğimiz günlerde denizde kendi kullandıkları zodyak botla kayalıklara çarptı. Ağır yaralanan çift, ilk müdahalenin ardından önce Bodrum'a, ardından Sağlık Bakanlığı'na ait ambulans uçakla İstanbul'a sevk edildi.

İstanbul'daki özel bir hastanede tedavileri devam eden Sabancı çiftini dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ziyaret etti. Sabancı çiftinin sağlık durumu hakkında bilgi alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaklaşık 45 dakika süren ziyaretinin ardından hastaneden ayrıldı.

SABANCI ÇİFTİNİN SAĞLIK DURUMU NASIL?

25 Ağustos'tan bu yana tedavilerini İstanbul'da sürdüren çiftin sağlık durumuna ilişkin son açıklama ise Esas Holding'den geldi. Yunanistan’da deniz kazası geçiren Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı’nın sağlık durumunun iyiye gittiğini duyuran Esas Holding, açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı’nın 24 Ağustos 2023 tarihinde geçirdiği deniz kazasının ardından; Ali Sabancı’nın tedavisi normal odada, eşi Vuslat Doğan Sabancı’nın tedavisi ise evinde devam etmektedir. Bu nihai açıklamamızla birlikte, zorlu sürecimizde bizden manevi desteğini esirgemeyen herkese içtenlikle teşekkür eder, kamuoyunun bilgisine sunarız."

"9-10 AMELİYAT OLMASI LAZIM"

Öte yandan Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Vuslat Doğan Sabancı eşi gibi hayati tehlike yaşamasa da çok uzun bir tedavi süreci kendisini bekliyor. Vuslat Doğan Sabancı'nın sağlık durumuna ilişkin bilgi verilen haberde, "Tedavisi normal odada devam eden Vuslat Hanım'ın, damak, dişleri ve çene kısmında ağır olmak üzere yüzünde büyük hasar oluşmuş. Estetik cerrah olan bir arkadaşım, şimdiye kadar iki ameliyat geçiren Vuslat Hanım için 'Daha 9-10 ameliyat olması lazım' dedi" ifadeleri yer aldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...