Ankara'da yatak fabrikasında yangın! 20 trilyonluk hasar var: Resmen kül oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde yüksek gerilim hatlarının kopması sonucu yatak fabrikasında yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye sevk edildi ve ekipler uzun uğraşlar ile yangını söndürdü ancak fabrika sahibi 'Şu anda 20 trilyona yakın hasarımız var. Çok korkunç bir hasarımız var. Önlem almadılar. Sağ olsun Türksat uydunun İtfaiyesi hemen geldi. ' dedi.

Yağlıpınar Mahallesi’nde yer alan yatak fabrikasında sabah saatlerinde yangın meydana gelen olayda iddialara göre, fabrikanın üzerinden geçen elektrik hatlarının kopması sonucunda yangın çıktı. Alevleri gören fabrika çalışanları kendilerini dışarıya atarken yangına ise ilk müdahaleyi gerçekleştirdiler.

FABRİKA RESMEN KÜL OLDU

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangın, itfaiye erlerinin uzun uğraşları sonucunda kontrol altına alındı. Yangınla ilgili polis soruşturma başlattı. Yangınla ilgili konuşan fabrika sahibi Osman Yorulmaz, yangının yüksek gerilim hatlarının sebep olduğunu iddia etti.

20 TRİLYONA YAKIN HASAR VAR

Yorulmaz, “Şu anda 20 trilyona yakın hasarımız var. Çok korkunç bir hasarımız var. Önlem almadılar. Sağ olsun Türksat uydunun İtfaiyesi hemen geldi. Daha sonra Ankara İtfaiyesi ve Gölbaşı İtfaiyesi geldi. Bir miktar kurtarabildik bir şeyler. Her taraf yandı. İdari bina var yukarıda. Alevler idari binaya sıçrayacaktı onu da sağ olsunlar kurtarmaya çalıştık. 20 kişi çalışıyor fabrikada yaralı yok. Sünger ve yatak çabuk tutuşan bir şey. Alevi hemen görünce biz hemen dışarı çıktık" diye konuştu.

 BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...