Aralarında sadece 10 metre var! Oruçlarını 3 dakika arayla açıyorlar

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Aralarında sadece 10 metre var! Oruçlarını 3 dakika arayla açıyorlar

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Balıkesir'i Çanakkale'ye bağlayan çayın iki yakasında oturan ve aralarında sadece 10 metre olan komşular 3 dakika arayla oruçlarını açıyor.

Balıkesir'in Edremit ilçesi ile Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi sınırında yer alan Mıhlı Çayı'nın iki yakasında oturan komşular, birbirlerinden 3 dakika arayla oruç açıyor.

10 METRE İLERİDE 3 DAKİKA SONRA ORUÇ AÇILIYOR

Edremit'in Narlı Mahallesi ile Ayvacık'ın Küçükkuyu Beldesinde bulunan çayın iki yakasındaki komşular, farklı anlarda oruç açıyor. Çayın Edremit ilçesi tarafında yer alan vatandaşlar 19.21’de iftar vaktinde oruçlarını açarken, yaklaşık 10 metre ilerideki Çanakkale yakasındaki komşuları ise 19.24’te oruçlarını açıyor.

Aralarında sadece 10 metre var! Oruçlarını 3 dakika arayla açıyorlar - 1. Resim

"ONLAR ORUÇ AÇARKEN BİZ BEKLİYORUZ"

Mıhlı Çayı'nın Edremit yakasında yaşayan vatandaşlar "Biz Edremit’te oturuyoruz. Komşumuz olan Küçükkuyu'nun Mıhlı Mahallesi tarafındaki komşularımız bizden 3 dakika sonra oruçlarını açıyorlar" derken, Çanakkale tarafında oturan vatandaşlar ise "Ezanımız Balıkesir tarafında okunduktan sonra bizim burada 3 dakika sonra okunuyor. Onlar oruç açarken biz bekliyoruz" ifadelerini kullandılar.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...