Arnavutköy'de yangın! 4 katlı cam üretim fabrikası alevlere teslim: 1 itfaiye eri yaralandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Arnavutköy Akpınar Sanayi Bölgesi’nde bulunan 4 katlı cam üretim fabrikasında bilinmeyen bir nedenden dolayı büyük bir yangın çıktı. Yangın 13 saat sonra kontrol altına alınırken, bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor. Öte yandan ihbar üzerine olay yerine gelen 1 itfaiye eri ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Arnavutköy'deki bir fabrikada çıkan yangında vatandaşlar güne panikle uyandı. Saat 05.00 sıralarında Yassıören Mahallesi, Bayındır Caddesi, Akpınar Sanayi Bölgesi içinde bulunan 5 bin metrekare alana kurulu 4 katlı cam üretim fabrikasında giriş katı matbaa, üst katları ise cam üretim fabrikası olarak işletilen binanın birinci katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

1 İTFAİYE ERİ YAKALANDI

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. İçten alev alev yanan binaya itfaiye ekiplerinin dört bir yandan müdahalesi sürerken jandarma ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Alev alev yanan binadan işçiler kendi imkanlarıyla dışarı çıktı.  Yangına müdahale sırasında yaralanan bir itfaiye eri ambulans tarafından hastaneye kaldırıldı.

Arnavutköy'de yangın!  4 katlı cam üretim fabrikası alevlere teslim: 1 itfaiye eri yaralandı

YANGIN 13 SAAT SONRA KONTROL ALTINDA

Çıkış nedeni henüz bilinmeyen yangın nedeniyle Akıpınar Sanayi Bölgesi'ne çok sayıda itfaiye sevk edildi. İçten alev alev yanan binaya itfaiye ekiplerinin dört bir yandan müdahalesi sürerken, jandarma ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Yangın 13 saat sonra itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınırken, soğutma çalışmalarının da sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...