Aydın'da üniversite kampüsünde korkunç kaza! 1 ölü, 4 yaralı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Aydın'da üniversite kampüsünde korkunç kaza! 1 ölü, 4 yaralı

GÜNDEM Haberleri

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi kampüsünde yaşanan kazada halk otobüsü ile cipin çarpıştı. Panik dolu anların yaşandığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir kaza gerine gelerek kazaya ilişkin bilgi aldı

Kızlarının yüksek lisans başvurusu için geldikleri üniversite kampüsünde hayatlarının en acı olayını yaşadılar. Turan Bakır'ın kullandığı cip, Adnan Menderes Üniversitesi kampüsünde Gökhan Özel yönetimindeki halk otobüsüyle çarpıştı.

ANNE HAYATINI KAYBETTİ

Haber verilmesi üzerine bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri cip sürücüsünün eşi Nural Bakır'ın kaza yerinde hayatını kaybettiği belirledi.

Yaralanan sürücüler ile cipteki Simge Bakır ve otobüsteki Tuğba Kavlu, ambulansla kaldırıldıkları Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

YÜKSEK LİSANS BAŞVURUSU İÇİN GELMİŞLER

ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir kaza gerine gelerek kazaya ilişkin bilgi aldı. Öte yandan Nural ve Turan Bakır çiftinin, kızları Simge Bakır'ın yüksek lisans başvurusu için Aydın'a geldikleri öğrenildi.(AA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...