Bartın'da denizi kirleten gemiye dudak uçuklatan ceza!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bartın'da denizi kirleten gemiye dudak uçuklatan ceza!

GÜNDEM Haberleri

Bartın Limanı'nda atık suları denize boşaltan kuru yük gemisi emniyet ekiplerinin radarına girdi. O anları tespit eden ekipler kamera kayıtlarını Bartın Liman Başkanlığı'na bildirdi ve gemiye 3 milyon 843 bin lira ceza kesildi.

Sabah saatlerinde yük alımı için limana yanaşan Sierra Leone bayraklı "Dansun" isimli kuru yük gemisi, bir süre sonra ambarında bulunan atık suları denize dökmeye başladı. Olayı tespit eden İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, atık boşaltma anını kamera kayıtlarıyla tutanak altına aldı.

GEMİYE DUDAK UÇUKLATAN CEZA

Gemi kaptanının atıkları boşaltmasını engelleyen ekipler, daha sonra ellerindeki görüntüleri tutanakla birlikte Bartın Liman Başkanlığı'na teslim etti. Yapılan incelemenin ardından Bartın Liman Başkanlığınca gemiye 2872 Sayılı Çevre Kanunu'nun 20'nci maddesi uyarınca 3 milyon 843 bin lira ceza uygulandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...