'Bu kadarı da pes' dedirtti! Tırdan kahve aromalı 158 kilo esrar çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
'Bu kadarı da pes' dedirtti! Tırdan kahve aromalı 158 kilo esrar çıktı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Adana’da briket yüklü tırda arama yapan narkotik ekipleri, briketlerin arasına gizlenmiş çanta ve çuvalda 158 kilo esrar ele geçirdi. Narkotik köpeğinin kokuyu almaması için esrarın içine kahve yerleştirildiği öğrenildi.

Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uygulama noktasında şüphelendiği bir tırı durdurdu. Briket yüklü tırın içine giren narkotik köpeği Uzi, tepki verince polisler briketlerin arasında gizlenen 10 çanta ve 1 çuval buldu.

Çantalar ve çuval açıldığında 260 paket halinde toplam 158 kilo esrar ele geçirildi. Şüphelinin hassas burunlu narkotik köpeğinin esrarın kokusunu almaması için esrara kahve koyduğu ortaya çıktı. Tır sürücüsü İbrahim A., ifadesinde esrardan haberi olmadığını beyan ederken çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...