Cumhurbaşkanı Erdoğan Togg yolculuğunun videosunu yayınladı: Sosyal medyada beğeni yağmuruna tutuldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un nefes kesen görüntülerini paylaştı. Erdoğan, yerli otomobil ile Gemlik'teki Togg fabrikasının açılışına katılmıştı. Erdoğan, o anlarda çekilen video görüntüyü sosyal medya hesabından paylaşırken, binlerce yorum ve beğeni geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından yerli otomobil Togg ile yaptığı yolculuğun videosunu paylaştı. Erdoğan'ın resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "İşte fabrika, işte banttan indirdiğimiz ilk akıllı cihaz, işte Cumhuriyetimizin yeni asrının ilk kıvılcımı… İşte Türkiye Yüzyılı." ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/RTErdogan/status/1588128899221028865

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kullandığı araçta yer alan Togg Üst Yöneticisi (CEO) Mehmet Gürcan Karakaş, Erdoğan'a araç hakkında bilgi verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın da bulunduğu araçta, Türk sanat müziği eserleri de yol boyunca Erdoğan çiftine eşlik etti.

TOGG BANTTAN İNDİ, SERİ ÜRETİME GEÇTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Togg'un seri üretiminin yapılacağı TOGG Gemlik Kampüsü'nün açılış törenine bu aracı kullanarak gelmişti. Erdoğan tarafından 29 Ekim’de gerçekleştirilen görkemli açılış töreniyle Togg C-SUV modeli banttan indirildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Togg yolculuğunun videosunu yayınladı: Sosyal medyada beğeni yağmuruna tutuldu

Türkiye’nin otomobili Togg, herkesi heyecanlandırırken ön sipariş detayları da belli olmaya başladı. Ön siparişlerin Şubat ayında belli olacağını duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan, Togg’un 2023 yılın ilk çeyreğinde yollarda olacağını söyledi.

AK Parti MYK toplantısında Azerbaycan Devlet Başkanı İlham Aliyev'in de Togg'u çok beğendiği ve satın almak için sipariş verdiği konuşuldu.Aliyev'in bu talebini Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bizzat ilettiği öğrenildi. Togg'un satışında önceliğin millet olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, bürokrasiye ve siyaset dünyasına öncelik tanınmaması gerektiğini de belirtti. Öte yandan Erdoğan'ın çocuklara hediye olarak dağıttığı oyuncak arabalar da bundan sonra Togg biçiminde olacak.

(AA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...