Diyarbakır’da tekstil fabrikasında yangında büyük hasar! Zararı 100 milyon TL

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Diyarbakır’da tekstil fabrikasında yangında büyük hasar! Zararı 100 milyon TL

GÜNDEM Haberleri

Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde bir tekstil fabrikasında preslenmiş pamuk balyalarının bulunduğu ambarda yangın çıktı. Bin 100 ton pamuğu saran alevler sonucu balyalar küle döndü. Mülk sahibi ise 100 milyon TL zarara uğradı.

Merkez Kayapınar ilçesi Diyarbakır-Şanlıurfa karayolunda yer alan bir tekstil fabrikasında preslenmiş pamuk balyalarının bulunduğu ambarda henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangında 8 bloktan 6’sında bulunan bin 100 ton saf pamuk yanarak küle döndü.

Durumun 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

MÜLK SAHİBİ BÜYÜK ZARARA UĞRADI: 100 MİLYON TL

Yangının büyük olması nedeniyle itfaiye araçlarının yanı sıra Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA) ile Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı’na ait arazözler de olay yerine intikal etti. Mülk sahibi zararın 100 milyon TL olduğunu belirtirken, ekipler yangınla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...