Enver Aysever'in Osmanlı hazımsızlığı! Sultan Abdülhamid Han'a nefret kustu

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Gazeteci Enver Aysever, Youtube kanalında Sultan Abdülhamid Han hakkında ağıza alınmayacak sözler sarf etti. Padişahın isminin hastaneye verilmesini hazmedemeyen Aysever, ‘Adı batasıca, uğursuz, lanetli herif’ diyerek Osmanlı padişahına kin kustu.

Dini değerlere karşı saldırılarıyla bilinen Gazeteci Enver Aysever, bu kez de Osmanlı padişahı Sultan Abdülhamid Han’ı hedef aldı.

Sabah saatlerinde Üsküdar'daki Sultan Abdülhamit Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Cerrahi Bölümü’nde gerçekleşen yangını bahane ederek hastanenin ismini taşıdığı Abdülhamid Han’a saldıran Aysever, ağıza alınmayacak sözler söyledi.

Aysever, Osmanlı padişahı için "Adı batasıca hastane, uğursuz. Sultan Abdülhamid Han diye bir şey yok. Lanetli bir herif var." İfadelerini kullandı. Videonun sosyal medyada yayılmasıyla birlikte vatandaşlar Aysever'e büyük tepki gösterdi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...