Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: İspatlayamazsan namertsin

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Güçlü Sanayi Türkiye Buluşması"nda açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu'na seslenen Erdoğan, 'Teröristlerle görüştüğümüzü ispatlayamazsan namertsin' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen “Güçlü Sanayi Güçlü Türkiye  İstanbul Buluşması” programında açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından önemli başlıklar şöyle;

-Milletimiz tercihini Cumhur İttifakı'ndan yana yaptı. Sizin parlamentoda bir şey yapma şansınız yok. Milletimiz bu iradeyi Cumhur İttifakı'na verdi.

-Cumhurbaşkanlığı seçiminde yüzde 49,5 oyla milletimiz bana büyük bir tevaccüh gösterdi.

-Teröre gönlünün kapalı olduğunu göstermiştir.

"İSPATLAYAMAZSAN NAMERTSİN"

-Sayın Kılıçdaroğlu TRT'deki açıklamasında bizim terörle görüştüğümüzden bahsediyor. Bunu ispatlayamazsan namertsin...

-Sen Kandil'den talimat alıyorsun...

-Sabah akşam bizi televizyonlara çağırıyorsun. Senin derdin şöhret olmak...

-Ortada masa da kalmadı nereye vuracaksın. CHP kendi partisindeki sıkıntılarıyla bilindik siyasetini sürdürüyor. Karar pazar günü. İnşallah pazar günü onun çektiği acılara da son vereceğiz. 

-Seçim sonuçlarını hazmedemeyip onlara hakaret edenler seçim günü onlardan nasıl oy isteyecekler...

"KASETLERİ ÖRTMEYE ÇALIŞIYOR"

-15 seçim biizmle yarışla girdin hepsini kaybettin. Kolay değil. Kafası zehir gibi çalışan gençlerimizin üzerinden kasetleri örtmeye çalışıyor.

-Kandil^den sana hergün destek mesajları yağıyor. Bana gelmiyor, Haşa... Bize milletimizin desteği yeter.

-Cumhur İttifakı'na oy verenlere nasıl saldırdıklarını görüyorsunuz. Yurt dışındaki tefecilerin milyon dolarları alıp getirecekmiş Bay bay Kemal... Aramızda finansçılar var onlar iyi bilir. Böyle yalan mı olur...

-Bay bay Kemal sana delikli 2,5 kuruş bile vermezler. Kimi aldatıyorsun?

-Kuzey Suriye'de birket evler yaptık. Katar destekli 1 milyon Suriyeliyi alabilecek evleri yapmaya devam ediyoruz. 

(CHP ve HDP'lilerin PKK'yi öven videoları izletildi)

-Her şey, deliller ortada mı? Başka bir şey anlatmaya gerek var mı? Hayatın yalan hayatın... Fazla söze hacet yok. İnşallah pazar günü milletim bunun hesabını onlardan soracak.

-14 Mayıs'ta yarım kalan işi tamamlayacağız.

"BENİM MİLLETİM TERÖRİSTİ ÇIKARMAYA ÇALIŞAN KILIÇDAROĞLU'NA OY VERMEZ"

-Bu Selo kim? Benim milletim bir teröristi çıkarmak için gayret eden Kılıçdaroğlu'na oy vermez. Ben buna inanıyorum. Benim millietim vatanseverdir çünkü...

-Sizden iş insanları olarak hesabı iyi bilirsiniz. Bakanım da ifade etti. Düşünün yüzde 1'i bulmuyor bunların oyları. 40 tane vekillik aldılar. Sen hesap uzmanıydın. Sana kalan vekil sayısı bunlarla mukayese bile edilemeyecek kadar az. Nasıl olacak?

-Ben hayatı sırça köşkler de değil Kasımpaşa da öğrendim.

-Ülkenin menfaatlerini asla pazarlık haline getirmedik.

- Çöp, çukur, çamur... Hep öyle anlatırım CHP'yi. İstanbul susuzdu. Biz Istırınca dağlarından İstanbul'a suyu getirdik... Cezaevine girdiğimde 1 milyondan fazla eve doğalgazı getirmiştim. Biz bunlarla övünüyoruz. Sen ne yaptın bay bay Kemal?

-AKM muhteşem şekilde yapıldı, şu anda hizmet veriyor. Biz yapamayacaklarımıza söz vermedik. Dünyanın en güçlü lobilerine meydan okuduk. FETÖ'sünden PKK'sına... Garektiğinde her türlü riski aldık. Ülkemizdekileirn hakkını kimseye yedirmedik. 

-Dünyanın en zorlu sınavlarından ülkemizi çıkardık. Oyunlara gelmedik. Akan kanı durdurmaya çalıştık. Geri adım atmadık. Bizim olmayana el uzatmadık.

-Ülkem, vatanım diyen herkese kollarımızı açtık. Haklı eleştirilere kuılak verdik. Siyaseti bir at pazarlığı olarak görmedik. Seç, beğeni, al ucuzluğuna kendini kaptıranlardan olmadık...

-Cumhur İttifakı bir ortak değerler ittifakıdır. Vatanın bekasını her şeyin önünde görenler çatısıdır.

"İSTANBUL'DA ÇÖP DAĞLARI VARDI"

-İstanbul'da çöp dağları vardı. İstanbul susuzdu. Istranca dağlarından su getirdik.

-İstanbul'da başkanlığı CHP'li Sözen'den aldım. O dönemde 50 bin haneye doğal gaz getirmişti.

-1 milyon 150 bin haneye getirmiştim ve o şekilde de cezaevine gitmiştim. Bay bay kemal senin geçmişinde ne var? Referansında ne var. İşte haliç, kokudan geçilmiyordu oradan. Alibeyköy'deki bir taş ocağına tüm pisliğini oraya deplase ettik. O taş ocağı şimdi çocuklar için bir oyun parkı.

-Yine Haliç'in kenarındaki kongre merkezi olan yerin temelini attık. Allah rahmet etsin Kadir Topbaş kardeşimiz görevi devraldığında eseri bu haline getirdi. Yaparsa biz yaparız dedik ve yaptık. Bugün yarın aynı şekilde kongre merkezinde toplantılar yapıyorlar. Size kalsa böyle bir şeyi yapmazdınız. Atatürk Kültür Merkezi...

-Sözde sanatçılar burası yıkılırsa yapılmaz diyorlardı. Muhsin Ertuğrul içinde bunu diyorlardı. Bunları yaptık işte. Biz yapamayacağımız hiçbir şeyin sözünü vermedik. Yaptık ve tüm sanatseverlere hizmetler veriyor. Türkiye'nin bekası söz konusu olduğunda kimseyi gözümüz görmedi.

"TÜM TERÖR ÖRGÜTLERİYLE MÜCADELE ETTİK"

-Tüm terör örgütleri ile mücadele ettik. Tanklara göğsümüzü siper ettik. Hiçbir zaman ülkemizin ve milletimizin hakkını kimseye yedirmedik. BM'den NATO'ya kadar tüm platformlarda Türkiye'nin çıkarlarını cesaretle savunduk.

-Türkiye'yi bölgesindeki çıkarların tarafı haline getirmeye çalışanların oyununa gelmedik. Doğu Akdeniz'den Mavi Vatan'a hiçbir yerde geri adım atmadık. Siyasette kalbi Türkiye için çarpan herkesle ortak paydada buluşmaya çalıştık.

-Elbette bunun için gerektiğinde herkesle görüştük. Haklı eleştirilere kulak verdik. Türkiye'nin hayrına olacak her teklifi değerlendirdik ama siyaseti at pazarlığı olarak görmedik. ne verelim abime anlayışı ile siyaset yapmadık.

“SEÇ AL UCUZLUĞUNA KENDİNİ KAPTIRANLARDAN OLMADIK”

-Seç al ucuzluğuna kendini kaptıranlardan olmadık. 21 yılda laf üstüne laf koymanın değil taş üstene taş koymanın mücadelesini yürüttük. Eser ve hizmet yolculuğumuzu kesintisiz sürdürdük. Ülkemizin önünü açacak hangi teklifi getirdi. Yola çıkarken ilk düğmeyi yanlış ilikledi.

-Ülke ve millete dair meselelerin al gülüm ver gülüm malzemesi yapılmaması gerektiğini aklına getirmedi. Hiçbir hesaba dayanmayan sözleri ile bunu yaptı. Kişisel hesapları ile siyaseti kirletti. Toplam oyları 1'i bulmayan partilere 40 vekil hediye etti.

-İBB başkanı 4 yıldır görevde, İstanbul'a ne yaptı? Büyük hizmetleri var diyebilir miysiniz? Aynı şekilde Ankara, ne yaptı? Net söylüyorum, CHP ile masaya oturup da istediğinden fazlasını almadan kalkan yoktur.

-CHP genel başkanı koltuğunu korumak için eşi benzeri görülmemiş tutarsızlıklara imza attı. Kendi tutarsızlıklarını örtmek için yalan yanlış bilgileri ortaya saçanların derdini biliyoruz. Önüne gelene makam mevki sözünü verdiğinizi unutturamayacaksınız.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...