Erdoğan'ın basketbol oynadığı görüntülere 'fake' diyenlere Varank'tan cevap

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın basketbol oynarken çekilen görüntülerinin belli muhalif kesim tarafından 'sahte' olduğu iddiası üzerine AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank yeni bir paylaşımda bulundu. Varank, "Çektiğim görüntülerde 'fake' yok ama bu müzmin muhaliflerin kinlerinden 'deep' hasta oldukları kesin!" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde çalışma arkadaşlarıyla basketbol oynadı. AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, Erdoğan ile basketbol oynadığı anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Varank, çektiği görüntüleri "Arada maçtan kaytarıp video çektiğim doğrudur" notuyla Twitter hesabından paylaştı. Basketbol maçında Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, MİT Başkanı İbrahim Kalın, AK Parti İzmir milletvekilleri Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Alpay Özalan gibi isimlerin de yer aldığı görüldü.

Muhalif medya ise Varank'ın basketbol maçlarından derlediği görüntülerin birinin gündüz, diğerinin gece çekilmesi nedeniyle 'sahte' olduğunu öne sürdü.

"ÇEKTİĞİM GÖRÜNTÜLERDE 'FAKE' YOK AMA BU MÜZMİN MUHALİFLERİN..."

Varank, oluşturulmaya çalışılan kirli algıya çektiği videolara dair ekran görüntüleriyle tepki gösterdi.

"Müzmin muhalifler, haftada iki gün yaptığımız maçlardan derlediğim reels videosuna komplo teorisi üretmek için bitap düşmüş" diyen Varank, "Çektiğim görüntülerde 'fake' yok ama bu müzmin muhaliflerin kinlerinden 'deep' hasta oldukları kesin!" ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın basketbol oynadığı görüntülere 'fake' diyenlere Varank'tan cevap

https://twitter.com/varank/status/1675380510569144320

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...