Fethiye'de fırtına nedeniyle savrulan 14 yamaç paraşütüne ulaşıldı: Yaralılar var

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Fethiye'de fırtına nedeniyle savrulan 14 yamaç paraşütüne ulaşıldı: Yaralılar var

GÜNDEM Haberleri

Muğla'nın Fethiye ilçesinde kuvvetli rüzgarın etkisiyle sürüklenen ve kentin farklı noktalarına düşen 16 yamaç paraşütünden 14'üne ulaşıldı. 9 pilot ile 9 yolcusuna ve teklide 5 paraşüt pilotuna ulaşılan aramalarda yaralıların olduğu öğrenildi. 3 kişinin bulunduğu 2 paraşütü arama çalışmaları sürüyor.

Ölüdeniz Mahallesi'ndeki Babadağ'dan yamaç paraşütüyle uçuş yapan bazı pilotlar, kuvvetli rüzgarın etkisiyle sürüklenerek iniş alanından uzaklaştı. İlçe merkezinde ve dağ yamaçlarında paraşüt düştüğünü görenlerin durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesi üzerine bölgeye sağlık, itfaiye, polis, Jandarma Arama Kurtarma Timi (JAK) ile arama kurtarma ekipleri sevk edildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre rüzgara kapılan 10 tandem (ikili), 6 single (tekli) paraşütçünün bazıları dağ eteklerine bazıları da ilçede farklı yerlere düştü.

YARALILAR VAR

İhbarlar ve pilotların konum bilgisini paylaşması üzerine ulaşılan 9 pilot ile 9 yolcusuna ve teklide 5 paraşüt pilotuna ulaşıldı. Bazılarının yaralı olduğu görüldü. Yeri tespit edilemeyen 2 paraşütü arama çalışmalarıysa sürüyor.(Anadolu Ajansı)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...