Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı'nda teröre geçit yok! 13 PKK'lı etkisiz

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı'nda teröre geçit yok! 13 PKK'lı etkisiz

GÜNDEM Haberleri

Hain ve bölücü terör örgütü PKK'ya ne yurtta ne de sınır ötesinde geçit verilmiyor. Milli Savunma Bakanlığı Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı Harekatı bölgelerinde 13 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Bölücü ve hain terör örgütü PKK'yı ülke gündeminden silmek için Kahraman Mehmetçik gece gündüz demeden mücadele veriyor. Eli kanlı terör örgütü PKK'ya hem yurt içinde hem de sınır ötesinde barındıkları yerler adeta dar ediliyor. Havadan ve karadan devam eden operasyonlarla PKK köşeye sıkıştı. Öte yandan sınır ötesinde devam eden operasyonlarla hain örgüte ağır darbeler vurulmaya devam ediyor. 

Ülke güvenliği açısından çok öneme sahip iki bölge olan Barış Pınarı Harekatı ve Fırat Kalkanı Bölgesinde PKK, Mehmetçiğin demir yumruğuyla yıkıldı ev çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi.

BAKANLIKTAN AÇIKLAMA

Konuya ilişkin Milli Savunma Bakanlığı'nın spsyal medya hesabından açıklama yapıldı. Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Teröristlerin taciz atışları cezasız kalmıyor! Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde huzur ve güvenlik ortamını bozmak için taciz ateşi açan 13 PKK/YPG’li terörist, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hâle getirildi."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...