- Dev kayalar düştü, 3 bölge ulaşıma kapatıldı
40 dakika önce

Osmaniye'de dev kayalar düştü, 3 bölge ulaşıma kapatıldı

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde dev kayaların düşmesi sonucu 3 köy yolu ulaşıma kapandı. Bölgede can kaybı yaşanmazken, ekipler yolun açılması için çalışmalarını sürdürüyor.
 - Meteoroloji uyardı, alerjisi olanlar dikkat!
1 saat önce

Meteoroloji uyardı, alerjisi olanlar dikkat! Fırtına, kuvvetli yağış, toz taşınımı bekleniyor

Meteoroloji son hava durumu tahmin raporunu açıkladı. Rapora göre ülke genelinde kuvvetli rüzgar, sağanak yağış ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Öte yandan Doğu kesimlerde toz taşınımının devam edeceği ifade ediliyor. İşte bölge bölge, il il hava durumu tahminleri...
 - "Barbarlığı durduracağız"
1 saat 21 dakika önce

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten BM kararı sonrası İsrail'e sert mesaj: Barbarlığı durduracağız

Türkiye, Filistin'in BM'ye tam üyeliğini talep eden karar tasarısının kabul edilmesine yönelik gelişmelere yoğunlaştı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Filistin'in BM üyeliğinin talep edildiği karar tasarısının BM Genel Kurulu’nda ezici bir çoğunluk ile kabul edilmesi sevindirici bir gelişmedir. Filistin halkının yanında yer almaya ve barbarlığı durdurmak için mücadele etmeye devam edeceğiz" açıklamasında bulundu.
 - Milli çıkar meselesi! İşte Türkiye'nin Mavi Vatan davası
1 saat 58 dakika önce

Bir milli çıkar meselesi Doğu Akdeniz! Türkiye'nin Mavi Vatan davası

Vatan sadece kara sınırlarından mı ibarettir? Elbette hayır. Doğu Akdeniz’de verdiğimiz mücadele bunun en net örneği. 21. yüzyılda bütün ülkelerin dahil olduğu Doğu Akdeniz anlaşmazlığında Yunanistan ve Türkiye defalarca karşı karşıya gelse de bu coğrafyadaki haklarımızdan asla vazgeçmedik. Peki Türkiye Doğu Akdeniz’de nasıl bir politika izledi? Bölgede önemli aktörler kimler ve ne istiyorlar?
 - 13 yaşındaki Yakup'tan saatlerdir haber alınamıyor
2 saat 12 dakika önce

Malatya'da 13 yaşındaki Yakup'tan saatlerdir haber alınamıyor

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde oturan 13 yaşındaki Yakup Koçak, dün akşam Topsöğüt Mahallesi’ndeki evinden ayrıldıktan sonra bir daha geri dönmedi. Saatlerdir haber alınamayan küçük çocukla ilgili geniş çaplı bir arama çalışması başlatılırken, henüz bir iz bulunamadı. Endişeli aile çocuklarından gelecek güzel haberi bekliyor...
 - 5. kattan düşen adam hayatını kaybetti
2 saat 17 dakika önce

5.kattan düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Adana’da bir iş merkezinin 5. katından düşen yaşlı adam hayatını kaybetti. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.
 - Çete liderinin iş insanıyla konuşmaları ortaya çıktı
2 saat 38 dakika önce

Çete liderinin iş insanıyla konuşmaları ortaya çıktı: Tefeciyim oğlum ben, domates biber satmıyorum

Zor durumdaki iş adamlarına yüzde 4 bin faizle para sattıkları belirlenen tefeci çetesi üyesi 33 kişi gözaltına alındı. Çete liderinin borcunu ödediği halde senetlerini vermediği bir işadamına bağırıp tehdit ettiği iş insanına "Tefeciyim oğlum ben, domates biber satmıyorum" şeklindeki cevap verdiği öğrenildi.
 - Ankara Emniyeti'nde Ayhan Bora Kaplan depremi
2 saat 54 dakika önce

Ayhan Bora Kaplan davası Ankara Emniyeti'ne sıçradı! 3 üst düzey isme soruşturma

İçişleri Bakanlığı, 2 gün önce Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne ilişkin iddialarda adı geçen Ankara İl Emniyet Müdür Yardımcısı, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısını görevden uzaklaştırmıştı. Söz konusu isimler hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca resen soruşturma başlatıldı.
 - Denizkurdu tatbikatından nefes kesen görüntüler
3 saat 58 dakika önce

Denizkurdu tatbikatından nefes kesen görüntüler

Deniz Kuvvetleri Komutanlığının 2024 harekât eğitim faaliyetleri kapsamında 7-18 Mayıs 2024 tarihleri arasında Marmaris Aksaz Deniz Üssünde devam eden Denizkurdu-2/2024 Tatbikatı, nefes kesen görüntülere sahne oldu.
 - 23 kattan düşen inşaat işçisi feci şekilde hayatını kaybetti
4 saat 38 dakika önce

23 kattan düşen inşaat işçisi feci şekilde hayatını kaybetti

Ankara'da inşaat halindeki 23 katlı apartmanın en üst katından düşen işçi hayatını kaybetti.
 - "Ziyaret ettiğim partiler kapıyı açık tuttu"
4 saat 44 dakika önce

Numan Kurtulmuş'tan yeni anayasa mesajı

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, gazetecilerin yeni anayasa görüşmeleriyle ilgili sorularını cevapladı. Kurtulmuş, "Şimdiye kadar ziyaret ettiğim partiler, anayasa çalışmaları için kapıyı açık tutmuştur. Yöntemi bulunduktan sonra esas tartışma, konulara girildikçe ortaya çıkacaktır" dedi.
 - Bir babanın büyük fedakarlığı! Hayatını yatalak oğluna adadı
6 saat 22 dakika önce

Bir babanın büyük fedakarlığı! Hayatını yatalak oğluna adadı

Zeytinburnu’nda yaşayan fedakar anne ve baba motosiklet kazası sonucu yaklaşık 8 yıldır yatağa bağımlı olan oğullarına bakıyor. Oğlunun yeniden sağlığına kavuşabilmesi için yıllardır yoğun çaba gösterdiklerini söyleyen Abdurrahman Tek, “Yaklaşık 2 yıldır değişik tedaviler uyguladık. Bu tedaviler sayesinde hem duyma hem de dokunma özelliği gelişti. Doktorlar düzenli tedavi olursa uyanma şansı olduğunu da söylüyorlar” dedi.
 - Kuzey Irak'ta 2 terörist SİHA ile etkisiz hale getirildi
6 saat 39 dakika önce

Kuzey Irak'ta 2 terörist SİHA ile etkisiz hale getirildi

TSK, sınır ötesi operasyonlarına ara vermeden devam ediyor. Teröristlere aman vermeyen Mehmetçik, Kuzey Irak'ta SİHA ile 2 teröristi etkisiz hale getirdi.
 - Okul müdürünün son anları ortaya çıktı
6 saat 54 dakika önce

Öğrencisi tarafından öldürülen okul müdürünün son görüntüleri ortaya çıktı

Eyüpsultan'da özel bir okulda müdür olan 74 yaşındaki İbrahim Oktugan, 5 ay önce okuldan atılan Iraklı öğrencisi tarafından silahla vurularak öldürülmüştü. Eski öğrencisi tarafından silahla vurulan İbrahim Oktugan'ın son görüntüleri ortaya çıktı.
 - Okuldaki vahşetin ardından bir skandal görüntü daha
7 saat 33 dakika önce

Okul müdürünün öldürülmesinin ardından bir korkunç olay daha! Veli, idarecilere saldırdı

İstanbul'da bir öğrencinin okulda müdürü öldürmesinin ardından korkunç bir olay daha yaşandı. Maltepe'de okul ile birlikte geziye katılan öğrenci, velisini beklemeden eve gitti. Okula gittiğinde çocuğunu bulamayan veli ise güvenlik kamerası kayıtlarını incelemek istedi. Veli, görüntüleri polis eşliğinde izleyebileceğini söyleyen okul yöneticilerine saldırdı.
 - Depreme dayanıksız diye boşaltılan bina satışa çıktı
8 saat 3 dakika önce

Depreme dayanıksız diye boşaltılan PTT binasını satışa çıkardılar

Eskişehir'in Günyüzü ilçesinde pes dedirten bir olay yaşandı. Depreme dayanıksız olması sebebi ile 9 ay önce boşaltılan PTT binası satılığa çıkarıldı.
Gündem - Gündem
8 saat 23 dakika önce

Esenyurt’ta cinayet! Uyuşturucu satan çocuk öldürüldü

Esenyurt'ta evde toplanan 6 arkadaş uyuşturucu kullanmaya başladı. Daha sonra içlerinden biri 16 yaşındaki Asrin Ege'yi silahla öldürdü. Zanlı olayın ardından kayıplara karışırken öldürülen çocuğun da uyuşturucu satışından suç kaydı olduğu ortaya çıktı.
 - Yerlerde sürüklediği kadını dakikalarca darbetti
8 saat 41 dakika önce

Sokak ortasında korku dolu anlar! Yerlerde sürükleyip darbetti

Bursa'da 2 kadın arasında yaşanan tartışma kavgaya dönüştü. Kadınların saç saça baş başa kavgası bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.
 - Yolcu minibüsü devrildi! Çok sayıda yaralı var
8 saat 54 dakika önce

Yolcu minibüsü devrildi! 12 kişi yaralandı

Malatya'da yolcu minibüsünün devrilmesi sonucu 1'i ağır, 12 kişi yaralandı.
Gündem - Gündem
9 saat 7 dakika önce

Yediği patates hayatını kararttı! Günlerce yoğun bakımda kaldı, akciğeri yandı

Korkunç olay Kars'ta yaşandı. 6 yaşındaki Muhammet Emir Çiçek annesinin dışarıda olduğu sırada sobanın üstünde pişen sulu patates yemeğini yedi. Sonrasında başına gelenler duyanları şaşkına çevirdi. Günlerce yoğun bakımda kalan çocuğun ciğerleri ve nefes borusu yandı. Doktorlar ise herkesi uyardı...
 - "300 TL'nin altındakileri sakın almayın!"
9 saat 12 dakika önce

Üretim başladı, uzmanlar uyarıyor: 300 TL'nin altındakileri sakın almayın!

Bal üretiminin başladığı Mersin'de arıcılar, glikoz ve aromatik maddelerle üretilen ürünlere dikkat çekerek, gerçek balın maliyetinin 200 TL olduğunu belirtti. Uzmanlar da 300 TL'nin altında satılan hiçbir ürünün bal olmadığına vurgu yapıp vatandaşları uyardı.
Sona Git