Son dakika: İçişleri Bakanlığı İBB raporunu savcılığa ulaştırdı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son dakika: İçişleri Bakanlığı İBB raporunu savcılığa ulaştırdı

GÜNDEM Haberleri

Son dakika haberi: İçişleri Bakanlığı, İBB ile bağlı kuruluş ve iştiraklerinde işe alınan personelin, işe girişine yönelik hazırlanan tevdi raporu, Cumhuriyet Başsavcılığı'na memur ve özel soruşturma bürosuna teslim etti.

İçişleri Bakanlığınca hazırlanan İstanbul Büyükşehir Belediyesiyle (İBB) ilgili tevdi raporu savcılığa teslim edildi.

Alınan bilgiye göre, bakanlığın Mülkiye Başmüfettişliği tarafından İBB ile bağlı kuruluş ve iştiraklerinde işe alınan personelin işe girişine yönelik tevdi raporu hazırlandı.

ÖZEL BÜROYA ULAŞTI

AA'de yer alan habere göre; raporun, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı memur ve özel soruşturma bürosuna teslim edildiği bildirildi.

İBB'YE TERÖR SORUŞTURMASI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İBB'de personel olarak çalışan bazı kişilerin terörle bağlantısı bulunduğunu açıklamıştı. Akabinde İçişleri Bakanlığı, İBB'ye yönelik terör soruşturması başlatmıştı.

578 SAYFALIK RAPOR

Soruşturma kapsamında 578 sayfalık bir rapor hazırlandı. Savcılığın ise yaklaşık 500 sayfalık iddianame hazırlayarak teslim ettiği biliniyor.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...