İçişleri Bakanlığı'ndan Zafer Bayramı’nın 101. yıldönümüne özel klip

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
İçişleri Bakanlığı'ndan Zafer Bayramı’nın 101. yıldönümüne özel klip

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İçişleri Bakanlığı 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıldönümüne özel bir klip hazırladı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından “Anadolu bütün imkansızlıklara rağmen, milletimizin kanından kan, canından can katarak ortaya koyduğu emsalsiz bir kurtuluş mücadelesine tanık oldu” ifadeleriyle paylaştı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla paylaşımda bulundu. Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadeler kullanıldı;

 “26 Ağustos sabahı, 05.30'da Mustafa Kemal Paşa, Kocatepe sırtlarında tarihe geçen emrini verdi ve gecenin karanlığı top sesleriyle yankılandı. Anadolu bütün imkansızlıklara rağmen, milletimizin kanından kan, canından can katarak ortaya koyduğu emsalsiz bir kurtuluş mücadelesine tanık oldu. Esaret zincirlerini kırdığımız bu büyük zaferi Diyarbakır’dan Trabzon’a, Ardahan’dan Edirne’ye kadar vatan toprağımızın dört bir köşesinde büyük bir kıvançla kutluyoruz. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatan uğruna şehit düşen Mehmetçiklerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla yad ediyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramı'mız kutlu olsun” 

https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1696425249884013029

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...