İstanbul'da toplu taşıma kullananlar dikkat! 30 Nisan'dan sonra kapatılabilir

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İstanbul'da toplu taşıma kullananlar dikkat! 30 Nisan'dan sonra kapatılabilir

GÜNDEM Haberleri

Belbim, 30 Nisan’da yürürlüğe girecek İstanbulkartla ilgili sözleşme kapsamında vatandaşlara uyarı mesajı gönderdi. 3 yıl boyunca kullanılmayan İstanbulkartların zaman aşımı nedeniyle iptal olacağını duyurdu. 

Belbim İstanbulkartlar hakkında mesaj ve mail ile kullanıcıları uyardı. Yapılan açıklamaya göre, çerçeve sözleşmesi kapsamında 3 yıl boyunca kullanılmamış (yükleme ya da ödeme yapılmamış) İstanbulkartlar zaman aşımı nedeni ile kullanıma kapatılacak.

Belbim 30 Nisan 2023 tarihi itibarıyla İstanbulkart Kullanım Koşulları Ve Çerçeve Sözleşmesi'nin yürürlüğe gireceğini duyurdu.
Sözleşmeyle ilgili vatandaşları bilgilendiren Belbim gönderdiği mesajlarda, "İstanbulkart Çerçeve Sözleşmesi 30.04.2023 tarihi itibari ile yürürlüğe girecek şekilde yenilenmiştir. 6493 sayılı Kanun gereğince, Çerçeve Sözleşme'yi yürürlük tarihine kadar herhangi bir ücret ödemeksizin feshedebilirsiniz. Bu süre içinde fesih talebinizi iletmediğiniz takdirde, değişikliği kabul etmiş sayılacaksınız" ifadelerini kullandı.

(Haber merkezi)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...