Kılıçdaroğlu “Buradakilerin büyük bir kısmı sadece TRT izliyor” diyerek milleti küçümsemişti! Cevap gecikmedi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kılıçdaroğlu “Buradakilerin büyük bir kısmı sadece TRT izliyor” diyerek milleti küçümsemişti! Cevap gecikmedi

GÜNDEM Haberleri

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu seçimlerin ardından ilk kez canlı yayına katıldı. Kılıçdaroğlu'nun TRT izleyenlere ithafen söylediği sözler tepkiye neden olurken TRT Genel Müdürü Zahid Sobacı'dan cevap gecikmedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sözcü TV'de kaybettiği seçimlerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu'nun TRT'yi öne sürerek vatandaşı küçümsemesi tepkilere neden oldu.

ZAHİD SOBACI: İFTİRALARA MARUZ KALDIK, YİNE SES ETMEDİK...

Kılıçdaroğlu'nun sözlerine TRT Genel Müdürü Zahid Sobacı cevap verdi.
Sobacı paylaşımında, ''TRT ülkemizin her köşesinde izlenen, dünyaya seslenen güçlü bir Türkiye markasıdır. Biz seçim süresince izandan yoksun ne iftiralara maruz kaldık, yine de ses etmedik. Türkiye’yi ve değerlerimizi önceleyen yayınlarımızı takdir eden, milletin efendisi köylülerimize saygılarımla.'' ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/zahidsobaci/status/1667488080469565440

KILIÇDAROĞLU NE DEMİŞTİ?

Kırsal kesimde oyların neden az olduğuyla ilgili soruya Kılıçdaroğlu, ''Biz oraya zamanında gidip kendimizi yeteri kadar anlatamamışız. Burayı da inceledik, buradakilerin büyük bir kısmı sadece TRT izliyor." diye cevap vermişti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...