KYK yurtları açılıyor mu? Bakan Kasapoğlu gençlere müjde haberi verdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
KYK yurtları açılıyor mu? Bakan Kasapoğlu gençlere müjde haberi verdi

GÜNDEM Haberleri

Depremzedelere açılmasıyla birlikte uzaktan eğitime geçen üniversite öğrencilerinin kaldığı KYK yurtlarına ilişkin Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu açıklama yaptı. Bakan, açıklamasında "Yüz yüze eğitime geçilen illerde, üniversitelerin planlaması ve oluşan talebe göre GSB yurtları da aynı şekilde hizmet vermeye devam edecek." şeklinde konuştu.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yüz yüze eğitimle ilgili açıklama yaptı. Kasapoğlu, yüz yüze eğitime geçilen illerde, üniversitelerin planlaması ve oluşan talebe göre GSB yurtlarının aynı şekilde hizmet vermeye devam edeceğini söyledi.

Yurtların yüz yüze eğitime devam eden ve stajı olan öğrencilerin hizmetinde olacağını belirten Kasapoğlu, "Ne bir genç arkadaşımızı ne de depremzedemizi mağdur etmeme adına bu süreci birlikte yöneteceğiz." dedi.

YÜZ YÜZE EĞİTİM 3 NİSAN'DA BAŞLADI

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremler nedeniyle, depremzedeler KYK yurtlarına yerleştirilmiş ve bu nedenle de üniversiteler uzaktan eğitim sistemine geçerek, öğrenciler yurtlardan ayrılmıştı.  Geçtiğimiz günlerde YÖK Başkanı Erol Özvar tarafından yapılan açıklamayla da üniversitelerde yüz yüze eğitim 3 Nisan'da başlamıştı. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...