Mehmetçik deprem bölgesinde! Kahramanmaraş’ta Komandolar bir kişiyi daha enkaz altından kurtardı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.7'lik depremin ardından tüm ekipler deprem bölgeleri için seferber oldu. Kahraman Mehmetçiklerimizde felaketin yaşandığı bölgelerde enkazdakiler için kurtarma çalışmalarına katılıyor. Konuyla ilgili Milli Savunma Bakanlığı'nın paylaştığı görüntülerde, afet bölgelerinde komandoların, Kahramanmaraş’ta bir vatandaşı enkaz altından kurtarıldığı görüldü.

Kahramnmaraş'ta yaşanan deprem beraberinde çok sayıda ili de etkiledi. Bu depremin etkisiyle 10 ilde binalar adeta yerle bir oldu ve vatandaşlarımız enkazların altında kaldı. Tüm Türkiye deprem için tek yürek oldu ve afet bölgesi için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Çalışmalara kahraman Mehmetçiklerimiz de katıldı. Mehmetçik burada enkaz altında kalan vatandaşlar için ekiplerle beraber moloz yığınları arasında vatandaşları kurtarmaya çalışıyor. 

Mehmetçik deprem bölgesinde! Kahramanmaraş’ta Komandolar bir kişiyi daha enkaz altından kurtardı

Bununla ilgili Milli Savunma Bakanlığı  sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı. Paylaşımda 7’nci Komando Tugay Komutanlığında görevli Mehmetçiklerin, Kahramanmaraş’ta bir evladımızı daha enkaz altından kurtardığını duyuruldu. Görüntüler komandoların bir kişiyi kurtardığı görülüyor.(İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...