MİT'ten Suriye'de PKK'ya demir yumruk! Sözde sabotaj sorumlusu etkisiz hale getirildi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
MİT'ten Suriye'de PKK'ya demir yumruk! Sözde sabotaj sorumlusu etkisiz hale getirildi

GÜNDEM Haberleri

Hain ve bölücü terör örgütü PKK ve türevlerini ülke gündeminden çıkarmak için devam eden operasyonlarla teröristler bir bir etkisiz hale getiriliyor. MİT, Suriye'de düzenlenen operasyonla eli kanlı terör örgütü PKK-YPG'nin sözde Derik sabotaj taburu sorumlusu "Serdem Pir-Serhat Harun" kod adlı Ersin Şahin'i etkisiz hale getirdi.

Eli kanlı terör örgütü PKK ve türevleri olan terör örgütleri ile mücadele hem sınır ötesinde hem de yurt içine devam ederken düzenlene operasyonlarla teröristler resmen köşeye sıkıştı. Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Irak'ın kuzeyi ve Suriye'nin bazı bölgelerinde özellikle Türkiye'yi hedef alan terörislere yönelik noktra operasyonlar düzenliyor. Öte yandan Suriye'de PKK'ya bir darbe daha vuruldu.

Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgiye göre, 2014 yılında terör örgütü PKK'nın şehir yapılanması YDG-H bünyesinde terör faaliyetine başlayan ve ardından Irak kırsalına geçen Şahin'in, 2017 yılından bu yana terör örgütü PKK/YPG bünyesinde Suriye'de olduğu belirlendi.

Türk Silahlı Kuvvetlerine yönelik silahlı ve bombalı eylem talimatlarını veren örgütün sözde Derik sabotaj taburu sorumlusu Şahin, MİT'in sınır hattında düzenlediği nokta operasyonla etkisiz hale getirildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...