MSB Türk askerinin bir gününü paylaştı: “Her dağın zirvesi Mehmetçik”

- Güncelleme:
MSB Türk askerinin bir gününü paylaştı: “Her dağın zirvesi Mehmetçik”

GÜNDEM Haberleri

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından “Her dağın zirvesi Mehmetçik” notuyla paylaşılan video kısa sürede beğeni topladı. Mehmetçik’in zorlu dağ şartlarında bir gününü anlatan klip izleyenleri duygulandırdı.

MSB’nin sosyal medya hesabından “Dostum dostum” türküsü ile paylaşılan video kısa sürede beğeni topladı. Mehmetçiğin sarp ve zorlu arazide yaşam mücadelesini anlatan videoya yüzlerce yorum geldi.

MEHMETÇİK’İN BİR GÜNÜ

Bakanlığın sosyal medya hesabından paylaşılan videoda, Mehmetçik’in kritik üs bölgelerindeki bir günlük yaşamından kesitler yer aldı. Videoda, terörle mücadelenin yanı sıra Mehmetçiğin sakal tıraşından, kendi yemeklerini hazırlamalarına kadar görüntüler bulunuyor.

“ONLARIN EDECEĞİ HER DUA MOTİVASYON”

Görüntülerde bir Mehmetçik, “Biz burada olduğumuz sürece biliyoruz ki Türkiye'deki 80 milyon vatandaşımız, anneler, aileler rahat uyurlar. Onların rahat uyuması aslında bizim için en büyük mutluluk. Onların edeceği her dua, bizim burada daha öz güvenli, daha moralli, motivasyonlu olmamızı sağlıyor. Onların arkamızda olduğunu bilmek bizim motivasyonumuzu ekstra yükseltiyor burada.” ifadelerini kullandı.

“HER DAĞIN ZİRVESİ MEHMETÇİK”

Milli Savunma Bakanlığı’na ait sosyal medya hesapları üzerinden yayımlanan söz konusu video klibin yer aldığı paylaşımda, “Bayrağa kan, düşmana mızrak, mazluma umut, zalime korku. İşte şanlı Türk ordusu! En zor şartlarda bile vatanı için durmadan ve yılmadan fedakârca görev yapan Kahraman Mehmetçiklerimizin zirvelerdeki zorlu mücadelesine yakından bakalım” ifadeleri yer aldı. “Her dağın zirvesi Mehmetçik” etiketiyle paylaşılan video klipte, Mehmetçik’in dağ şartlarında görevini icra ettiği anlar da yer aldı. 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...