Mustafa Sarıgül'den viral olan yanar döner gömleğiyle ilgili açıklama geldi: Link isteyenler öyle bir gömlek yoktur

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Sosyal medya paylaştığı videolar ile adından söz ettiren CHP Erzincan milletvekili Mustafa Sarıgül, bu kez giydiği gömlekle konuşuldu. Videoda giydiği gömlek akılları karıştırdı. Kullanıcıların link istediği gömlekle ilgili Sarıgül’den açıklama gecikmedi. 

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiriyor. Mustafa Sarıgül, son paylaşımında artan sebze ve et fiyatlarına değinerek 'Acilen domatesle, biberle, etle de barışmamız lazım.' dedi.

GÖMLEK LİNKİ İSTEDİLER

Ancak Sarıgül söyledikleri yerine bu sefer videoda giydiği gömlekle gündem oldu.  Kamerada 3 boyutlu gibi görünen gömlek hakkında çok sayıda yorum alırken link isteyenler dahi oldu. 

https://twitter.com/M_Sarigul/status/1697588739487191088

SARIGÜL’DEN AÇIKLAMA GECİKMEDİ: ÇEKİM HATASI OLDU

Sarıgül daha sonra bir paylaşım daha yaparak çekim hatası olduğunu açıkladı. Sarıgül, "Gömleğin aslı budur. Link isteyenler öyle bir gömlek yoktur. Bilerek yapılmamıştır, bir çekim hatasıdır. Olan mesaja oldu. Ah Ender Ah!" dedi.

https://twitter.com/M_Sarigul/status/1697694757345021978?s=20

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...