Piyaniste öldüresiye dayak cezasız kalmadı! İstek şarkı kavgasına hapis cezası

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Piyaniste öldüresiye dayak cezasız kalmadı! İstek şarkı kavgasına hapis cezası

Gündem Haberleri  / Anadolu Ajansı

Piyaniste öldüresi dayakla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. İstek şarkı kavgasında piyanisti döven 8 sanığa 1,5 yıl hapis cezası verilirken, sanıklardan 7’sinin cezası ise ertelendi.

Bursa'nın Mudanya ilçesinde bir eğlence yerinde piyanisti döven 8 sanık, 1 yıl 5 ay 15'er gün hapisle cezalandırıldı. Mudanya 1. Asliye Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuksuz sanıklardan bazıları ile taraf avukatları katıldı. Cumhuriyet savcısı, mütalaasında, sanıkların "kasten yaralama" suçundan cezalandırılmasını talep etti. Sanıklar Barış B, Süleyman T, Ersel G, Gökhan G, Sait A, Yakup A. ve Volkan K'ye "kasten yaralama" suçundan verilen 1 yıl 5 ay 15'er gün hapis cezası için hükmün açıklanmasının geri bırakılması kararlaştırıldı.

İSTEK ŞARKI KAVGASI

Hakkında başka bir suçtan daha önce hükmün açıklanmasının geriye bırakılması kararı verilen Eray B'nin ise 1 yıl 5 ay 15 gün hapis cezasının infaz edileceği belirtildi. Mudanya ilçesi Esence Mahallesi'nde geçen yıl ekim ayında eğlence yerinde istek şarkı talebi nedeniyle çıkan tartışma kavgaya dönüşmüştü. Kavgada dövülen piyanist Özkan Süslerer (45) hastaneye kaldırılmış, tedavisinin ardından taburcu edilmişti. Süslerer'in şikayeti üzerine sanıklar hakkında dava açılmıştı.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Veli 4 Aralık 2023 15:12

o diğer 7 kişinin de ceza alması lazım

tuğba büyüküstün 4 Aralık 2023 15:10

iyi cezasız kalmamış bari bir şarkı söylemedi diye olacak iş mi bu

Sonraki Haber Yükleniyor...